Nord 2: de nieuwste snelle en soepele OnePlus-smartphone

OnePlus, het wereldwijde technologiemerk, introduceert de OnePlus Nord 2 5G met een flagshipchipset van MediaTek. OnePlus heeft nauw samengewerkt met MediaTek om de op AI gebaseerde Dimensity 1200-chipset te verbeteren. Deze krachtige processor is inderdaad uitstekend om taken met kunstmatige intelligentie uit te voeren. Benieuwd naar de andere features van deze smartphone?

Premium camera, ondersteund door AI

De AI Imaging Technologie van de Nord 2 zorgt voor een slimmere, responsievere fotografie-ervaring met betere resultaten. Bij het maken van foto’s herkent AI Photo Enhancement wel 22 verschillende fotografiescenario’s en deze feature past automatisch de kleurtonen en het contrast aan. Resultaat: geoptimaliseerde foto’s van de beste kwaliteit, zelfs ’s nachts of in andere omstandigheden met weinig licht.

Als je een video opneemt, is het mogelijk dankzij de AI Video Enhancement om realtime live HDR-effecten bij het filmen toe te passen. De chipset maakt gebruik van DOL-HDR-technologie om de beeldkwaliteit te verbeteren, de tuning aan te passen bij het opnemen en het kleurbereik en de kleurnauwkeurigheid van video’s naar een hoger niveau te tillen. Het doel? Een beter schaduwdetail te creëren met een highlight-retentie en een groter dynamisch bereik.

Wist je ook dat de Nord 2 voorzien is van een 50 MP AI drievoudige camera met optische beeldstabilisatie en beschikt over een verbeterde Nightscape-nachtfunctie? Voor adembenemende en realistische foto’s, in alle omstandigheden! Elke foto die je neemt bevat meer pixels en dat betekent veel meer kleur en een high-def resolutie. Je wordt nog een echte pro fotograaf!

Prachtige display dankzij AI

Prachtige display dankzij AI

Visuele ervaringen zijn dynamischer en intuïtiever dankzij de diepe integratie van AI-technologieën. Een belangrijke verbetering is de AI Color Boost Technologie, die gebruikmaakt van de mogelijkheden van AI op het gebied van context-awareness om automatisch een standaard dynamisch bereik om te zetten in een hoog dynamisch bereik.

AI Resolution Boost verhoogt in populaire social media apps automatisch de videoresolutie naar hd-resolutie. Daarnaast zorgt de Smart Ambient Display ervoor, dankzij AI, dat de helderheid van het scherm dynamisch aangepast wordt op basis van de lichtomstandigheden en de content die op het scherm wordt getoond. Dit zorgt voor een intuïtieve, comfortabele kijkervaring op elk moment. Perfect als je je favoriete series wil bingen bijvoorbeeld!

Zin om lekker te gamen?

Zin om lekker te gamen?

Als je een rasechte gamer bent, zal deze smartphone je zeker aangenaam verrassen! Naast de verbeterde camera- en displaytechnologieën biedt de flagshipchipset Dimensity 1200-AI ook een superieure game-ervaring. Zo kan je games spelen zoals Brawl Stars met een veel hogere ververssnelheid. Daarnaast geniet je van de low latency van deze smartphone, het verbeterde warmtemanagement en het efficiënte energieverbruik om langer te kunnen gamen.

Wil jij ook de verrassende en innoverende OnePlus Nord 2-smartphone in huis halen? Strak plan! Kom deze pareltjes bewonderen in één van onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters