SodaStream, beter voor jou, beter voor de planeet

In tijden waarin we meer thuis moeten consumeren en waarbij we het onszelf vooral makkelijk moeten maken, biedt SodaStream een oplossing van formaat. De bruiswatertoestellen zorgen ervoor dat je zelf thuis je bruiswater en frisdrank kan maken. Zo heb je altijd je favoriete drankje in huis, hoef je niet meer naar de supermarkt te gaan en moet je ook niet meer met zware flessen sleuren. En het is niet alleen erg lekker, maar stiekem ook best leuk om zelf te kunnen doen. Telewerk en toch goed gehydrateerd blijven wordt een makkie!

Het concept

Het werkt heel eenvoudig: vul een herbruikbare fles met kraantjeswater tot de vullijn. Bevestig deze fles in het SodaStream-bruiswatertoestel. Vervolgens bepaal je zelf de hoeveelheid bubbels met een simpele druk op de knop. Haal vervolgens de fles uit het toestel en geniet van je zelfgemaakjte bruiswater. Toch liever een licht smaakje of frisdrank? Voeg dan gewoon een van de vele SodaStream-smaken toe aan je bruiswater, zo kan je zelf je Cola of Orange maken. En met de fruit drops geef je je bruiswater een fris vleugje smaak. Of je kan er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een lekker stukje fruit toe te voegen.

Welk toestel past bij mij?

Bij SodaStream vind je 3 verschillende modellen terug:

De Spirit is het handige instapmodel en is van alle gemakken voorzien. Door vaker op de knop te drukken bovenin, bepaal je zelf de hoeveelheid bruis. Heel eenvoudig!

Bij de elektrische Spirit One Touch is dit geautomatiseerd. Met slechts 1 druk op de knop altijd je gewenste bruisniveau hebt. Dat is dus nóg gebruiksvriendelijker. Deze 2 modellen werken met herbruikbare kunststof flessen die wel 3 jaar mee gaan.

Dan heb je ook nog de Crystal die voorzien is van glazen karaffen en gemaakt van onder andere edelmetaal. Dit is dus duidelijk de luxere variant, waarbij je de glazen karaffen mooi bij het eten kan presenteren. De keuze ligt volledig bij jou!

Cilinders inwisselen?

De SodaStream bruiswatertoestellen werken met een koolzuurcilinder . Een zo’n cilinder is goed voor ongeveer 60 liter bruisend water (afhankelijk van hoeveel bubbels je per keer toevoegt natuurlijk). Is je cilinder leeg? Dan kan je deze gemakkelijk in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel inwisselen. Je betaalt dan enkel voor het koolzuurgas. Geen lege cilinder? Dan raden we je toch altijd om een reserve cilinder in huis te hebben. Zo kan je altijd spuitwater maken, mocht je bezoek over de vloer hebben. Bestel je reserve cilinder makkelijk online.

Draag bij aan de reductie van wegwerpplastic

Kortom, met SodaStream maak je kraantjeswater sprankelend in een herbruikbare fles. Die herbruikbare fles is eigenlijk de held van het hele verhaal. Daarmee bespaar je namelijk enorm veel wegwerpplastic. Dat plastic zou anders waarschijnlijk in het milieu belanden… En dat willen we zeker niet! Dankzij SodaStream lever je dus ook een bijdrage aan een schonere wereld.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters