Sonos Move, One en One SL:
slimme speakers voor een briljant geluid

Zin om een wifispeaker in huis te halen? Dan is een Sonos-speaker een uitstekende keuze. De Sonos One en One SL zijn ideaal om op je boekenkast of in de badkamer te plaatsen. Terwijl je de Sonos Move zowel binnen als buiten kan gebruiken. We leggen alle troeven van deze slimme speakers voor je bloot!

Plaats ze waar je maar wil

Op zoek naar een speaker voor binnen of voor buiten? Ga dan voor de Sonos Move. Verbind hem gewoon met je wifinetwerk. Geen wifi beschikbaar? Schakel over naar de bluetoothmodus en stream muziek vanaf je favoriete app! Hij is stevig en duurzaam. Laat je deze speaker per ongeluk vallen of stoot je er ergens mee tegen? No worries! De onderdelen van de Sonos Move worden beschermd door een slijtvaste, schokbestendige behuizing. En ook het weer doet hem geen zeer! Deze speaker is bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling en extreme warmte en kou. Laat hem dus gerust buiten overnachten.

Zoek je een oplossing voor enkel binnen? De Sonos One en One SL-speakers zorgen in elke kamer voor een rijk en kamervullend geluid via je wifinetwerk. Bedien ze met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2. Met hun compacte ontwerp plaats je ze waar je maar wil: op je boekenkast in de woonkamer, op je bureau tijdens teleworking of zelfs in de badkamer want ze zijn vochtbestendig.

Een uitstekend geluid

Overal waar je deze speakers van Sonos plaatst, geniet je van een verrassend diepe bas, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning. Ze brengen het geluid perfect in balans volgens de plaats waar je je bevindt en waar je naar luistert.

Sonos heeft samengewerkt met een team van experts in akoestiek en techniek. Ze hebben de speakers van binnenuit ontworpen en de woofers en tweeters via zelf ontwikkelde software aangepast. Het resultaat? Een briljant geluid dat je volledig omringt!

Vraag het aan Google Assistant

Met de Sonos Move en One stream je muziek vanaf je favoriete diensten: Apple Music, Spotify, Amazon Music, Deezer, Google Play Music, YouTube ... Maar je kan veel meer dan enkel playlists afspelen. Met de Google Assistant al geïntegreerd, kan je naar muziek luisteren, naar nieuws het luisteren, alarmen instellen, antwoorden op je vragen krijgen en nog meer via wifi. Helemaal handsfree!

Een batterij die je makkelijk oplaadt

De Sonos Move-speaker is zowel geschikt voor binnen als buiten. Net daarom is deze speaker voorzien van een ingebouwde batterij zodat je hem overal meeneemt. Over de batterij hoef je je ook geen zorgen te maken. Geniet van maar liefst tot 10 uur aan afspeeltijd. Is de batterij toch leeg? Plaats de speaker gewoon op de meegeleverde oplader voor binnen of gebruik een compatibele USB-C oplader. Easy!

Personaliseer je systeem

Zin om in elke kamer naar muziek te luisteren? Of van twee speakers een stereopaar te maken? Dat kan! Begin met één luidspreker en voeg nadien andere Sonos-componenten zoals een Sonos One-wifispeaker en Sonos Beam-soundbar toe voor een systeem op maat van je verlangens. Speel in elke kamer dezelfde muziek af of net omgekeerd. Aan jou de keuze!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters