Multiroomsysteem van Sonos

Vul uw huis met muziek

Multiroomsysteem van Sonos

Luister naar het ochtendnieuws in de badkamer, geniet van wat ontspannende muziek tijdens het koken en creëer ’s avonds de juiste sfeer in de woonkamer. Het Sonos draadloze HiFi-systeem vult uw hele huis met muziek. Draadloos.

Multiroomsysteem van Sonos

Een warm en vol geluid

Van zodra u het geluid aanzet ervaart u een ongeloofelijke geluidskwaliteit. Met het Sonos-multiroomsysteem klinkt uw muziek warm, vol en kristalhelder, in elke kamer en op elk volume.

Alle muziek ter wereld

Houdt u van pop of electro? Heeft u zin in wat ontspannende jazz voor bij het eten of eerder verrassende muziek voor een feestje bij u thuis? Met Sonos heeft u toegang tot alle muziek ter wereld. Naast uw persoonlijke muziekinstallatie integreert u ook muziekservices als Spotify of Deezer, internetradiostations of podcasts. Ook muziek die is opgeslagen op uw Android-smartphone of –tablet, iPhone, iPad of iPod touch, speelt u draadloos af op uw Sonos-systeem.

Uw muziek waar u het wil

Sonos biedt u verschillende types luidsprekers, aangepast aan elke kamer in huis. De compacte, spatwaterdichte PLAY:1 past bijvoorbeeld perfect in de keuken of de badkamer. De PLAY:3 is iets groter, met een kamervullend vermogen. Ten slotte is er de PLAY:5, dat u het diepste en rijkste HiFi-geluid biedt. U plaatst de speaker die u wilt, waar u het wilt, om in het hele huis precies de sfeer te creëren die bij u past.

Een bioscoop in huis

Transformeer uw Sonos-systeem gemakkelijk in een home cinema-systeem. Koppel de PLAYBAR aan de SUB en met één druk op de knop geniet u van een diep basgeluid, volledig draadloos. Voeg twee PLAY:1- of PLAY:3-luidsprekers toe, en u heeft een 5.1-home cinema met een ware surround sound-ervaring. U wordt helemaal ondergedompeld in de film of game op het scherm.

Klassiekers in het nieuw

Heeft u nog een mooi paar luidsprekers of een miniketen in huis? Dankzij Sonos maakt u ze draadloos en blaast u ze nieuw leven in. Sluit eenvoudigweg een CONNECT of CONNECT:AMP aan, en vanaf nu streamt u ook uw muziek op al uw audiotoestellen in huis.

Multiroomsysteem van Sonos
product

Uw Sonos-multiroomsysteem

  • Draadloos HiFi-geluid
  • Makkelijke bediening via app
  • Alle muziek ter wereld
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Sonos-luidsprekers
  2. Bekijk de Sonos Playbar
  3. Bekijk de Sonos Sub
  4. Bekijk de Sonos Connect
  5. Bekijk de Sonos Connect Amp
  6. Bekijk de Sonos Bridge
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters