Sonos One en Sonos One SL: slimme speakers met een krachtig geluid

Sonos One en Sonos One SL: slimme speakers met een krachtig geluid

Zin om een wifispeaker in huis te halen? Dan is een Sonos-speaker een uitstekende keuze. Compact maar krachtig, de Sonos One en Sonos One SL zijn ideaal om op je boekenkast, op je bureau of in je badkamer te plaatsen. We leggen alle troeven van deze slimme speakers voor je bloot!

Een uitstekend geluid

Een uitstekend geluid

Overal waar je deze speakers van Sonos plaatst, geniet je van een verrassend diepe bas, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning. Ze brengen het geluid perfect in balans volgens de plaats waar je je bevindt en waar je naar luistert.

Sonos heeft samengewerkt met een team van experts in akoestiek en techniek. Ze hebben de speakers van binnenuit ontworpen en de woofers en tweeters via zelf ontwikkelde software aangepast. Het resultaat? Een briljant geluid dat je volledig omringt!

Plaats ze waar je maar wil

Plaats ze waar je maar wil

Waar je ze ook plaats, de Sonos One en One SL-speakers zorgen in elke kamer voor een rijk en kamervullend geluid via je wifinetwerk. En met hun compacte ontwerp plaats je ze waar je maar wil: op je boekenkast in de woonkamer, op je bureau tijdens je homeworking of zelfs in de badkamer want ze zijn vochtbestendig.

Handige stembedieding

Handige stembedieding

Met de slimme speaker Sonos One hoef je niet meer vlakbij je audiosysteem te staan om het geluid te regelen! Je stem volstaat: gebruik gewoon de stembediening om je muziek te besturen. Dankzij de 6 ingebouwde microfoons kan je vanop afstand je favoriete nummers kiezen uit je playlist.

Met de Google Assistant al ingebouwd kan je nog veel meer dan gewoon naar muziek luisteren. Je kan ook naar het nieuws luisteren, alarmen instellen, antwoorden op je vragen krijgen en nog veel meer via wifi. Helemaal handsfree!

Ben je geen fan van de stembediening ? Geen probleem! Je kan de Sonos One en One SL-wifispeakers ook via de handige ingebouwde aanraakbediening, via de Sonos-app of via AirPlay 2 bedienen. Top!

Personaliseer je audiosysteem

Personaliseer je audiosysteem

Zin om in elke kamer naar muziek te luisteren? Of van twee speakers een stereopaar te maken? Dat kan! Begin met één luidspreker en voeg nadien andere Sonos-componenten zoals een Sonos One-wifispeaker en Sonos Beam-soundbar toe voor een systeem op maat van je verlangens. Speel in elke kamer dezelfde muziek af of net omgekeerd. Aan jou de keuze!

Op zoek naar een slimme speaker met een krachtig geluid? Ontdekt de Sonos One en Sonos One SL-wifispeakers ook in de winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters