Sonos Roam: de slimme speaker die je vergezelt op al je avonturen

Sonos Roam: de slimme speaker die je vergezelt op al je avonturen

Overal en altijd genieten van een ongelooflijke klank? Dat kan met de Sonos Roam, de draagbare slimme speaker die ritme geeft aan al je avonturen. De uitzonderlijke klankkwaliteit creëert altijd de juiste sfeer en de speaker zelf zal je zeker verleiden door zijn compacte formaat. Hij is bestand tegen de weersinvloeden en schokken en belooft je een hele dag luisterplezier als je op verplaatsing bent.

Continu klankbeleving, overal en altijd

Continu klankbeleving, overal en altijd

Thuis verbindt de Sonos Roam zich automatisch met je wifinetwerk en op verplaatsing synchroniseert hij zich met je telefoon. Je content wordt rechtstreeks vanaf je smartphone, je tablet of je computer verspreid via Bluetooth. Maak een multiroom audiosysteem met andere Sonos-speakers en geniet van je muziek, tv en nog veel meer in alle kamers van je huis. Al wat je moet doen is nadenken over wat je precies wil beluisteren.

10 uur luisterplezier

10 uur luisterplezier

Met zijn ingebouwde oplaadbare batterij vergezelt de Sonos Roam je de hele dag lang, of je nu gewoon ontspant in je eigen tuin of een wandeling maakt in de volle natuur.

Een klank die alle verwachtingen overtreft

Een klank die alle verwachtingen overtreft

Het geluid is heel nauwkeurig: helder, diep en met een rijkdom die je niet meteen zou verwachten van een speaker van dit formaat. Afhankelijk van waar je naar luistert en waar je je bevindt, past de Sonos Roam zich heel slim aan om je een verbazend gedetailleerd en perfect evenwichtig geluid te garanderen. Daarvoor zorgt het automatische tuningsysteem Trueplay™.

Bestand tegen elke beproeving

Het elegante en verzorgde silhouet van de Sonos Roam past perfect in je interieur, terwijl hij dankzij zijn beperkte gewicht en zijn ergonomische vorm heel makkelijk te hanteren is. De stevige structuur en de beschermklasse IP67 maakt de Sonos Roam schokbestendig, waterdicht tot een diepte van één meter gedurende 30 minuten, stofdicht en klaar om overal met je mee naartoe te gaan.

Controlevrijheid

Controlevrijheid

Via de app kan je content zoeken op je streamingdiensten, favorieten toevoegen, meldingen programmeren en nieuwe songs ontdekken op Sonos Radio. Je kan de ROAM-speaker ook gewoon bedienen met je stem dankzij Google Assistant of Siri. Vanaf je iPhone, iPad of Mac kan je via AirPlay 2 rechtstreeks content doorsturen naar je Sonos. En via de knoppen van je Sonos Roam kan je het afspelen starten, op pauze zetten, het volume regelen, nummers overslaan of herbeluisteren, de microfoons uitzetten en manueel overschakelen naar de Bluetooth-modus.

Zin om de Sonos Roam speaker met spraakbediening zelf te ontdekken? Bestel dan dit staaltje van technologie, een half uurtje later al kan je langkomen in de winkel.

4,0
€ 199,00

4,0
€ 199,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters