Nieuwe Sony 4K-tvís

Beleef vanaf nu je emoties in 4K

Al vaak over 4K gehoord, maar nog niet overtuigd? Hoog tijd om nu kennis te maken met de vele mogelijkheden van 4K. Haal een Sony 4K-tv in huis en ontdek het verschil: een superieure beeldkwaliteit. Én een verbluffend design.

Beleef vanaf nu je emoties in 4K banner

Je staat midden in de actie

Duik midden in de actie met de nieuwe tv's van Sony. De krachtige 4K X1-processor verbetert elke pixel en geeft de allerkleinste details weer. Geniet van adembenemende beelden dankzij drie algoritmes: Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor zeer gedetailleerde beelden met weinig ruis en natuurlijke texturen.

Android Smart TV

Vind alle entertainment die je kan bedenken via jouw Android Smart TV. Krijg toegang tot talrijke applicaties zoals YouTube en het weerbericht via Google Play. Geniet ook op groot scherm van al je favoriete sociale netwerken zoals Facebook, Skype en Twitter.

X-Reality Pro

Dankzij de X-Reality Pro-technologie kijk je altijd naar scherpe beelden. Geniet van diep zwart en helder wit op de Sony XD93-tvís. De ultrakrachtige processor controleert de helderheid op dynamische wijze in functie van het beeld. Bovendien optimaliseert deze processor het contrast wanneer nodig. Beleef emoties sterker in ultra high definition.

Beleef vanaf nu je emoties in 4K banner

Sony 4K-tvís: geen enkel detail ontsnapt

Triluminos-display

Kijk naar beelden waarbij elke scène natuurgetrouw wordt weergegeven op de Sony KD49X8308CB. De geavanceerde Triluminos-kleurverwerkingstechnologie zorgt voor rijke en levendige kleuren. Een breder kleurenpalet, natuurlijke kleurschakeringen en tinten... dat is wat Triluminos-schermen typeert. Het voordeel? Dynamische beelden boordevol subtiele nuances.

4K op elke bron

Tv-programma’s, blu-rays, dvd’s of zelfs 4K-video’s op het internet... de KD49X8308CB-tv zet elk bestand om naar 4K-resolutie, ongeacht de oorspronkelijke bron. Helderheid, realistische kleuren en een adembenemend contrast: ga volledig op in 4K-beelden.

Sony 4K HDR-tvís: een groter dynamisch bereik

Stap over op 4K HDR

Op zoek naar een televisie die een ultieme beeldkwailiteit biedt? De Sony Sony XD93-reeks en de Sony XD85 combineert briljante 4K-scherpte met de helderheid, kleuren en details van HDR (groot dynamisch bereik). Het resultaat? Helderder wit en dieper zwart, voor nog realistischere beelden.

Slim Backlight Driveô

Laat geen enkel detail meer ontsnappen. Dankzij twee filters voor lichtgeleiding worden zones waar normaal helderheid ontbreekt, perfect helder weergegeven.

Beleef vanaf nu je emoties in 4K banner

Krijg tot 500 euro terugbetaald

Koop nu je Sony 4K HDR-tv en geniet van een terugbetaling tot 500 euro. Deze actie is geldig tot 31 december 2016. Het ideale kerstcadeau! Ontdek hier alles over deze actie van Sony.

product

Jouw Sony KD55XD9305B

 • 4K HDR-tv van 55 inch
 • Android TV
 • Ultraslank ontwerp
Koop nu
product

Jouw Sony KD65XD9305B

 • HDR 4K-tv van 65 inch
 • Android TV
 • Ultraslank ontwerp
Koop nu
product

Jouw Sony KD75XD8505B

 • HDR 4K-tv van 75 inch
 • Android TV
 • Krachtige processor
Koop nu
product

Jouw Sony KD49X8308CB

 • 4K-tv van 49 inch
 • Krachtige processor
 • Rijke en natuurlijke kleuren
Koop nu