Sony 4K Ultra HD: Een nieuwe standaard in beeldkwaliteit

Herinnert u zich nog de eerste keer dat u High Definition-beeldkwaliteit zag? Dat was ongetwijfeld een bijzondere ervaring, maar uw eerste 4K Ultra HD-ervaring wordt nog indrukwekkender.Ga volledig op in de details

Dankzij de schermresolutie van 3840 x 2160 (8 miljoen pixels) bieden de 4K ultra HD X9-televisies vier keer meer detail dan Full HD. Bekijk een film die u al honderden keren hebt gezien en ontdek toch nieuwe details, van een blaadje aan een boom tot een traan in het oog van de heldin. Kijk maar eens dicht bij het scherm, het beeld is zo vloeiend dat het moeilijk is om de pixels te onderscheiden.

Sony Ga volledig op in de details
Electrolux Inspiration Range
Verbeter alles, mis niets

Zet uw tv aan en u ziet meteen het verschil. Of u nu een blu-rayfilm, een online video of gewoon uw favoriete tv-programma bekijkt, de 4K X-Reality PRO verbetert de kijkervaring tot bijna 4 keer. De intelligente beeldtechnologie analyseert en verfijnt de beelden, maakt details scherper en verrijkt kleuren zodat u kunt genieten van een beeld dat Full HD overtroeft, ongeacht waar u naar kijkt.
Geluid dat u raakt

Hoor meer, voel meer. De Magnetic Fluid-luidsprekers met technologie ontworpen voor het NASA-ruimteprogramma, zorgen voor een helder, krachtig geluid vanuit slanke luidsprekers op uw televisie. Ze zijn ontworpen om vervorming tegen te gaan bij elk volume, voor geluid dat zo zuiver is dat u er kippenvel van krijgt, of het nu gefluisterde gesprekken zijn of knallende explosies.

Electrolux Inspiration Range

Ongekend heldere kleuren

Sony Ongekend heldere kleuren

Dankzij het Sony Triluminos-scherm geniet u van een breder gamma aan kleuren met meer diepte. De kleuren van het 4K Ultra HD-scherm met 8 miljoen pixels zijn zo indrukwekkend dat het voelt alsof u er zelf bij bent. Geniet bijvoorbeeld van de moeilijk weer te geven smaragdgroene en saffierblauwe tinten van een oceaan of van huidtinten die veel natuurlijker overkomen.

Sony Uiterst praktische verbindingen

Uiterst praktische verbindingen

Deze tv kan meer dan u denkt. Houd uw smartphone met NFC-functionaliteit (Near Field Communication) tegen de meegeleverde one-touch afstandsbediening om uw volledige smartphone-scherm op uw 4K-tv weer te geven. Met de ingebouwde Wi-Fi kunt u surfen op internet vanuit uw zetel. Kijk wat er op het Sony Entertainment Network staat: on-demand films, muziek en tv-programma’s zijn binnen handbereik.

Van camera naar huiskamer

Sony is trots op haar toonaangevende rol op het gebied van 4K. Deze nieuwe beeldtechnologie verandert wereldwijd de manier waarop bewegende beelden worden opgenomen, bewerkt en bekeken. Nu al worden de eerste grote Hollywood-producties gefilmd met de baanbrekende F65 CineAlta 4K-videocamera en filmmakers ontdekken langzamerhand de mogelijkheden van 4K-technologie.

Sony heeft ook al digitale 4K-projectoren geïnstalleerd voor 12.500 bioscoopschermen over de hele wereld, waardoor bezoekers entertainment op een groot scherm kunnen ervaren met meer details en in hogere kwaliteit dan ooit tevoren. Het Sony assortiment home-entertainmentproducten met 4K, van 4K-ontvangers tot 4K-thuisbioscoopsystemen en 4K-blu-rayspelers, brengt de complete 4K-ervaring naar uw huiskamer.


 

Video


Bestel nu uw

Sony KD-55X9005 4K Ultra HD tv

Sony KD-55X9005 4K Ultra HD
  • Led 4K tv, 55 inch
  • Triluminos-scherm
  • Motionflow XR 800 Hz
Knop koop nu

Sony KD-65X9005 4K Ultra HD tv

Sony KD-65X9005 4K Ultra HD
  • Led 4K tv, 65 inch
  • Triluminos-scherm
  • Motionflow XR 800 Hz
Knop koop nu

Sony KD84X9005 4K Ultra HD tv

Sony KD84X9005 4K Ultra HD
  • 4K 3D-tv, 84 inch
  • Heldere 3D-beelden
  • 10 ingebouwde luidsprekers
Knop koop nu

Logo SonyPin It
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters