De nieuwe Sony Bravia tvs

Kijk naar gedetailleerde, heldere beelden

Zeer gedetailleerde beelden met levensechte kleuren, die krijg je te zien op een Sony Bravia-tv. Geniet nog meer van je films en series dankzij de 4K-resolutie die vier keer beter is dan de resolutie van een Full HD-scherm. En, dankzij HDR (groot dynamisch bereik) is het contrast op je televisie ook optimaal. Ontdek de nieuwe Sony Bravia-reeks!

Uitstekende beeldkwaliteit

Alle details in beeld op een 4K UHD-tv

Op zoek naar een tv die je beelden boordevol details presenteert? De Bravia®-reeks van Sony toont beelden die maar liefst vier keer gedetailleerder zijn dan Full HD-beelden. Laat geen enkel detail ontsnappen!

Hoog contrast dankzij HDR

Een hoog contrast en een nauwkeurige kleurweergave zijn het resultaat van de nieuwe HDR-technologie. De zwarttinten zijn heel diep en de lichte tinten zijn zeer helder. Vind HDR-inhoud terug bij diverse online streamingdiensten zoals Amazon Video of Netflix.

Triluminos voor natuurlijke kleuren

Een extra voordeel van de nieuwe Sony tv’s? Subtiele kleuren ogen heel natuurlijk dankzij Triluminos. Deze technologie wijst, via het speciaal ontwikkelde tegenlicht, selectief kleuren toe uit een breed kleurenbereik. Voel de emotie dankzij de levensechte, authentieke beelden.

Een krachtige processor

Waar je ook naar kijkt, bronnen worden intelligent geanalyseerd via de krachtige 4K X1-processor. De kwaliteit van elke bron wordt zo verbeterd tot bijna 4K-resolutie. Geniet ook voor tv-uitzendingen, bluray’s, dvd’s en 4K-internetvideo’s van een betere beeldkwaliteit.

Optimale beeldweergave

De Sony Bravia XD9305B is de eerste tv met Slim Backlight Drive. Het contrast, de helderheid en het kleurenpalet worden versterkt en dynamischer. Laat je meeslepen door de optimale beeldweergave van deze superslanke televisie.

Slank en praktisch design Slank en praktisch design

Slank en praktisch design

Breng warmte en uitstraling in je woonkamer

Een tv die perfect in je moderne interieur past? Het nieuwe ‘Slice of Living’ concept biedt tv’s met een geometrisch ontwerp. Wil je een tv met een gebogen scherm waardoor het nog meer lijkt alsof je midden in de actie zit? Kies voor de Sony Bravia SD8505.

Intelligent kabelbeheer

Vind je het ook vervelend dat de kabels van je tv zichtbaar zijn? Hiervoor heeft Sony een slimme oplossing bedacht. Alle kabels van je Bravia-televisie zijn volledig verborgen achter het paneel en lopen naar beneden door het midden van de standaard.

Slank en praktisch design

Entertainment in je woonkamer

Android TV: speel games en gebruik apps

Krijg toegang tot een scala aan apps, games en andere leuke tools via Google Play. Bekijk ook content vanaf je smartphone of tablet op je tv dankzij Google Cast. Klik op het pictogram ‘Cast’ om content automatisch van een Android/iOS-toestel naar je Sony Bravia tv te sturen.

Je stem als afstandsbediening

Zoek een film, een tv-programma, weersvoorspellingen of andere internetinhoud via Voice Search. Geef allerlei commando’s aan je Sony-televisie door de ‘Voice’-knop in te drukken op de afstandsbediening en wissel zo makkelijk van zender.

Slank en praktisch design
product

Jouw Sony XD9305B

  • 4K-resolutie en Android TV
  • HDR voor uitstekend contrast
  • Optimale helderheid via Slim Backlight Drive
Koop nu
product

Jouw Sony XD8599B

  • 4K-resolutie en Android TV
  • HDR voor uitstekend contrast
  • Krachtige processor en kabelmanagement
Koop nu
product

Jouw Sony SD8505B

  • Gebogen scherm
  • 4K-resolutie en Android TV
  • HDR voor uitstekend contrast
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters