{Include name error} Dossier Sony – Sony DSC-HX90: op zoek naar het perfecte plaatje.

Sony DSC-HX90

Op zoek naar hét perfecte plaatje

Wat meteen opvalt aan de Sony DSC-HX90? Zijn extreem compacte ontwerp. Voeg hier nog een 30x optische zoom, een intrekbare OLED-zoeker en talrijke handige functies aan toe en u hebt het ideale fototoestel in handen om briljante beelden vanuit elk oogpunt vast te leggen.

Een verbluffende beeldkwaliteit

Geniet van de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een zeer compact formaat dankzij de Sony DSC-HX90:

 1. Lens met 30x optische zoom: leg heldere en nauwkeurige beelden vast dankzij de T* Vario-Sonnar® de ZEISS®-lens met 30x optische zoom.
 2. Hoogwaardige CMOS-beeldsensor: gedetailleerde foto’s? De Exmor R®-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht. Dit zorgt voor mooiere details in elke opname.
 3. Bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor: de Sony DSC-HX90 is voorzien van een Bionz X™-processor, een krachtige beeldverwerkingsprocessor. Het resultaat? Realistische details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis.

Op zoek naar hét perfecte plaatje
Op zoek naar hét perfecte plaatje

Kies voor volledige controle

Gebruiksgemak en -comfort stonden centraal bij het ontwerpen van de Sony DSC-HX90:

 1. Personaliseerbare instellingen: neem de controle van uw Sony DSC-HX90 spontaan over door hem volgens uw eigen voorkeuren in te stellen. Gebruik de personaliseerbare toetsen en duidt tot 12 functies aan.
 2. Meer grip en meer controle: naast een intuïtieve bediening, verzekert de Sony DSC-HX90 u ook een prettige grip. De bedieningsring zorgt voor een optimale stabiliteit.
 3. Flexibel lcd-scherm: ga voor een maximale controle en kantel het lcd-scherm tot 180 graden. Zo kunt u makkelijker onderwerpen kaderen wanneer u foto’s neemt vanuit een lage positie of een selfie vastlegt.
 4. Een intrekbare zoeker: geniet van de OLED Tru-Finder™-zoeker met hoog contrast. hij is bovendien veellichter dan conventionele elektronische zoekers en zeer draagbaar. Neem hem eenvoudig overal mee naartoe!

Uitgebreide mogelijkheden

 1. Bedien uw Sony DSC-HX90 vanop afstand dankzij de wifi-connectiviteit voor Android- en iOS-smartphones. Deel uw foto’s en video’s ook makkelijk met vrienden en familie.
 2. Op zoek naar meer? Download de PlayMemories-apps voor fototoestellen en geef uw foto’s een persoonlijke toets.

Op zoek naar hét perfecte plaatje
product

Sony DSC-HX 90

 • Heel compact
 • 30x optische zoom
 • Kantelbaar lcd-scherm
€ 319,00
€ 49,00
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters