{Include name error} Dossier Sony SmartBand: registreer uw leven!

Leg je dag vast. Elke dag.

Leg je dag vast. Elke dag.

De Sony SmartBand SWR10 is een innovatieve polsband waarmee u uw leven registreert en alles kunt vastleggen wat u doet: waar u naartoe gaat, met wie u communiceert en wat uw entertainmentactiviteiten waren. Leg bijzondere momenten vast en herbeleef uw leven op uw Android-smartphone of -tablet.

Lifelog: leg uw activiteiten vast

Wat de SmartBand zo slim maakt, is een innovatieve Android-smartphone-app die automatisch uw fysieke-, sociale- en entertainmentactiviteiten vastlegt. U kunt elke dag zien hoe actief u bent geweest en waar en hoe u met uw wereld hebt gecommuniceerd. De draagbare technologie en innovatieve app voor de registratie van uw leven helpen u ook om doelen in te stellen en uw voortgang bij te houden. Lifelog vertelt u zelfs wat voor weer het morgen wordt.

Verwisselbare Core

De SmartBand bestaat uit een verwisselbare Core-eenheid en een stijlvolle, comfortabele polsband. De Core bevat een geavanceerde sensortechnologie die uw bewegingen registreert en de gegevens verzendt naar uw smartphone.

Intelligente wekker

Door de bewegingen van uw lichaam bij te houden, kan de Sony SmartBand u wakker maken wanneer u genoeg hebt geslapen volgens uw slaapcyclus. Hij berekent en meet de beste tijd om u te wekken en trilt zachtjes als het tijd is om wakker te worden.

Life Bookmarks: voor elk speciaal moment

Leg elk speciaal moment uit uw leven vast. Druk de toets “Life Bookmark” op de SmartBand in en alles wat op dat moment aan de hand is, wordt vastgelegd en voor altijd bewaard. Een perfecte opname van elk leuk moment.

Bekijk de Sony SmartBand

product

Sony Smartband

  • Bluetooth
  • Stappenteller
  • Calorieënteller
€ 24,00
 
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters