Inductiekookplaten AEG HOB2HOOD: nauwkeuriger koken met de handen vrij

Met de inductiekookplaten AEG Hob2Hood ontdek je een hele nieuwe manier van koken. Sneller en nauwkeuriger, dat zijn de troeven van deze kookplaten. Je beheerst makkelijk het kookproces tot in de puntjes en vooral, je beleeft nog meer plezier aan het koken.

De snelste onder de kookplaten

De snelste onder de kookplaten

Ben je nog maar pas thuis en heb je een reuzenhonger? In minder dan 10 minuten kan je een heerlijk gerecht klaarmaken: inductiekookplaten zijn namelijk sneller dan andere elektrische platen! Je vlees wordt precies gebakken zoals het hoort dankzij de PowerBoost-functie.

Van koud naar warm gaat in een oogwenk dankzij de intuïtieve touchbediening. En zodra je gerecht klaar is, schakel je de kookplaat uit en wordt ze onmiddellijk weer koud.

Nauwkeurige warmte

Nauwkeurige warmte

Onberispelijke en professionele resultaten liggen voortaan binnen ieders bereik. De AEG-inductieplaten zijn immers uitgerust met een handige cursor waarmee je in een oogwenk van intense warmte overschakelt naar een zachtere temperatuur. Knapperige gegrilde zalm is even makkelijk klaar te maken als delicaat gesmolten chocolade.

Veilig

Veilig

Heb je je al eens verbrand aan overgelopen melk? Of erger nog, heb je al eens iets op een kookplaat laten liggen? Voortaan kan je de warmte lokaliseren en enkel voorbehouden voor je pannen. Daarvoor zorgt de slimme technologie van de AEG-kookplaten. De kookplaat schakelt pas in als ze in contact komt met een pan en de rest van het oppervlak blijft gewoon koud.

Handsfree afzuigkap

Handsfree afzuigkap

Je kan je volledig concentreren op het koken zonder dat je keuken in een sauna verandert. De AEG afzuigkap past zich immers aan aan je bereiding op de kookplaat met het Hob2Hood-systeem.

Inductie voor rust in de keuken

Inductie voor rust in de keuken

Ben je soms verstrooid tijdens het koken? Met de AEG inductieplaat hoef je niet bang te zijn dat de pan overloopt. De kooksensor detecteert immers de belletjes die aan het oppervlak komen en past de temperatuurinstellingen automatisch aan zodat je gerecht rustig kan sudderen. Je bespaart dus ook nog eens energie!

Benieuwd naar wat de AEG kookinductieplaten allemaal in petto hebben? Bestel je kookplaat dan online of kom ze nader bekijken in favoriete Vanden Borre-winkel

4,5
€ 799,00

4,7
€ 754,00

4,5
€ 1.099,00

4,6
€ 599,00

4,7
€ 999,00

5,0
€ 799,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters