Grote elektrotoestellen boordevol technologische snufjes van Siemens

Wist je dat? Siemens onderscheidt zich dankzij talrijke technologieën op de markt van groot elektro. Denk maar aan i-Dos voor wasmachines, Zeolith voor vaatwassers en de zelfreinigende condensor voor droogkasten. Sommige Siemens-toestellen zijn nu beschikbaar aan een zeer voordelige prijs, geniet ervan!

Wasmachines: automatische dosering via i-Dos

i-Dos is het automatische doseersysteem van de Siemens-wasmachines. Het principe is simpel: je giet in één keer een halve fles wasmiddel en wasverzachter in de reservoirs van je wasmachine. En daarna? De wasmachine berekent telkens zelf tot op de milliliter hoeveel product er nodig is voor een wasbeurt. Hoe? Dankzij slimme sensoren die de hoeveelheid wasgoed, de vuiltegraad en het type stof herkennen.Dankzij i-Dos hoef je dus veel minder vaak wasmiddel in je machine te gieten: het toestel gebruikt elke keer precies voldoende wasmiddel, water en energie. Het resultaat? Je kledij blijft langer in topconditie, jij krijgt betere wasresultaten en je verspilt geen water of energie.

De Siemens-wasmachines bepalen niet enkel de dosering van het wasmiddel, maar kunnen ook het programma kiezen. Voor je delicaat en normaal wasgoed, bepalen de automatische wasprogramma’s zelf de beste wasmethode. Kies gewoon het programma ‘Automatisch intensief’ of ‘Automatisch delicaat’

Droogkasten met zelfreinigende condensor

Wat de Siemens-droogkasten dan weer zo bijzonder maakt? Hun zelfreinigende condensor. Tijdens elke cyclus wordt de condensor grondig schoongemaakt. Zo kan de warmte perfect blijven circuleren.Het resultaat? Geen opstapeling van pluisjes meer op de condensor, waardoor het stroomverbruik extreem laag blijft en het drogen efficiënt.
 
Nog meer goed nieuws voor je verbruik: het water dat gebruikt wordt voor het reinigen van de condensor is het water van het gefilterd condenseren, afkomstig van de te drogen was.

Vaatwassers: Zeolith-technologie

Wist je dat? Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat doorheen zijn speciale oppervlakte vochtigheid absorbeert en in warmte omzet om deze nadien weer uit te stralen. Je vaat is schoner en droger dankzij de innoverende zeoliet-technologie van de Siemens-vaatwassers. Met andere woorden: je geniet van schitterende resultaten, een optimale droogwijze en een hogere energie-efficiëntie

Een ander voordeel van de Zeolith-technologie: de vaat wordt perfect behandeld en gereinigd. Hoe? Dankzij de warme lucht die gelijkmatig verdeeld wordt over de hele vaatwasser. 

Koelkasten: XL-formaat en hyperFresh

De grootste troef van de Siemens-koelkasten? Ze beschikken over een XL-opbergruimte die tot 39% groter is dan die van een standaard koelkast, en toch ze zijn amper 10 cm breder. Weinig of veel boodschappen? Alles past perfect in je koelkast!

Bovenop een grotere opbergruimte, zijn deze koelkasten ook uitgerust met een hyperFresh-lade met een optimale temperatuur van 0°C voor perfecte bewaaromstandigheden. Het resultaat? Je voedingsmiddelen blijven tot 3x langer vers voor minder verspilling.

Zin om een Siemens-toestel met geavanceerde technologieën in huis te halen? Ontdek de grote elektrotoestellen van Siemens in solden in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters