Tefal OptiGrill: word een echte grillmaster

Met de Tefal OptiGrill, de indoor grill, slaag je er keer op keer in om je iedereen blij te maken met zijn eigen bereidingsvoorkeuren, van rood tot goed doorbakken. En met zijn intelligente technologie meet deze grill de dikte van je vlees en houdt hij rekening met het aantal stukjes vlees. Zo stelt hij automatisch de juiste bereidingstijd in voor perfecte grillresultaten.

Resultaten zoals op restaurant

Dankzij de nieuwe schroeifunctie met extra boost creëert de Tefal OptiGrill prachtige lijnen op je vlees net als op restaurant. Hij beschikt tot maar liefst 12 automatische programma's, afhankelijk van het model. Zo zorgt dit toestel voor heerlijke kip, vis, groentjes, burgers, sandwiches, wafels en zoveel meer.

Voor een uitstekende grillervaring

De nieuwe interface met intuïtieve grillassistent begeleidt je stap voor stap om het grillen onder de knie te krijgen. En er wordt per seconde afgeteld tot de gewenste bereiding. Je weet dus perfect wanneer je vlees klaar is, of u nu rood, medium of goed doorbakken verkiest. Kortom, met dit toestel ontdek je een nieuwe grillervaring!

Eindeloos veel mogelijkheden

Deze Tefal-grill garandeert elke keer perfecte grillresultaten, zonder dat je er hoeft bij te blijven. Als je binnenkort weer leuke grillavonden met je vrienden of familie zal organiseren, kan je heerlijke burgers maken zonder te moeten wachten op het mooie weer!

Makkelijk te onderhouden

Zeg het schoonmaakritueel vaarwel dankzij het opvangbakje voor vetrestjes. Bovendien kan je ook de handige afneembare antikleefplaten probleemloos in je vaatwasser stoppen. Ideaal!

Zin in een wafel?

De Tefal Optigrill+ YY3871 wordt geleverd met een wafelplaat om echte Belgische wafels te bakken. Dit wafelijzer en deze elektrische grill zijn vaatwasserbestendig en zijn bovendien uitgerust met hittebestendige handvatten voor comfortabel gebruik.

Maak snacks en bakgerechten

Wist je al dat de Optigrill+ XL YY4398FB geleverd wordt met een accessoire voor snacks en bakgerechten? Zo heb je de mogelijk om je grill nog completer te maken! Wat je er zo al mee maken? Pizza's, taart, broodjes, quiches ... laat je bakwensen de vrije loop. Bovendien beschikt deze de OptiGrill XL over 9 automatische programma's die de temperatuur afstemmen op het ingrediënt. Zalig!

Inspiratie nodig in de keuken?

No worries, in het meegeleverde receptenboek vind je 26 heerlijke recepten. Download ook zeker de OptiGrill-app op je smartphone of tablet en ontdek meer dan 50 recepten om in elk seizoen lekker te grillen.

Wil jij ook deze Tefal-grill in huis halen voor perfecte grillresultaten van rood tot goed doorbakken? Kom langs Bekijk dan zeker de Tefal Optigrill in één van onze Vanden Borre-winkels

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters