{Include name error} Dossier TomTom – TomTom Bandit: herbeleef uw mooiste momenten!

TomTom Bandit-action camera

TomTom Bandit-action camera

Herbeleef uw mooiste momenten

Binnenkort staan we weer allemaal op de skilatten! Wilt u alle unieke momenten vanop de piste bewaren? Kies dan meteen voor de TomTom Bandit-actiecamera. Film er al uw sportieve avonturen mee in 4K-kwaliteit. Bovendien maakt u er onmiddellijk gepersonaliseerde montages mee zonder eerst uw video’s te moeten overbrengen!

TomTom Bandit-action camera

Maak professionele montages en deel ze meteen!

Selecteer de gewenste hoogtepunten en stel zo heel eenvoudig een filmpje samen. Maak zo indruk op uw vrienden en familie! De TomTom Bandit is de eerste actiecamera met een ingebouwde mediaserver. Het voordeel? U hoeft niet achter de computer te zitten om van uw coole momenten een videoclip te maken. Bekijk heel makkelijk de montages die u gemaakt hebt dankzij de Bandit-app. Voeg zelfs achtergrondmuziek toe om uw video’s een extra dimensie te geven. Deel uw avonturen nadien op uw sociale netwerksites. Hoe? Door met uw smartphone te schudden!

TomTom Bandit-action camera

Film uw sportprestaties in hoge resolutie

 1. Leg al uw sportieve avonturen vast in 4K-resolutie met de TomTom Bandit-actiecamera. De beelden zijn dus vier keer gedetailleerder dan bij Full HD-opnames!
 2. Interval- of slow motion shots, aan u de keuze! Zin om onder water te filmen? Deze action cam is waterdicht tot 40 meter diepte. Gebruik gewoon de duiklenslap.
 3. Neem uw camera mee tijdens al uw avonturen. De TomTom Bandit is voorzien van een stevige behuizing!
 4. Deze action cam is ook uitgerust met gps- en bewegingssensoren die ervoor zorgen dat de spannendste en mooiste momenten automatisch vastgelegd worden op basis van hoogte, snelheid, G-kracht en rotatie. Gebruik de afstandsbediening of camera om tijdens het filmen persoonlijke highlights te markeren.
 5. Geniet van de lange autonomie van de batterij: film tot 3 uur na elkaar met de TomTom Bandit. Zoek niet langer naar de oplaadkabel! Deze action cam beschikt over een draadloze Batt-stick met een micro SD-kaart. Laad op en breng beelden over om ze nooit te vergeten.

Nuttige links

 1. Bekijk de TomTom Bandit-actiecamera
 2. Bekijk de TomTom Bandit-actiecamera met accessoires

product

TomTom Bandit

 • Video’s in 4K-resolutie
 • Gps- en bewegingssensoren
 • Ingebouwde mediaserver
€ 269,00
of € 30,00 per maand
product

TomTom Bandit Bundle

 • Video’s in 4K-resolutie
 • Ingebouwde mediaserver
 • Handige accessoires
€ 339,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters