Reizen per auto wordt nog prettiger dankzij TomTom

Stap je deze zomer liever niet op het vliegtuig? Op vakantie gaan in eigen land is absoluut een aanrader, België zit vol met verborgen parels. Of ga op autoreis ergens in Europa. Om vlotjes op je bestemmingen te geraken, niets beters dan een TomTom Go-gps ! Bovendien krijg je nu ook tot Ä 70 korting op een nieuwe TomTom Go bij het inruilen van je oude navigatiesysteem.

Je oude gps is geld waard

Ruil je oude navigatiesysteem in, koop een nieuwe deelnemende TomTom Go-gps en ontvang tot maximaal 70 euro cashback! Deze actie is geldig van 3 juni t.e.m 30 juni 2020.

Ga op avontuur met de TomTom Go Premium 5 & 6 inch

Geniet volop van een zalige autoreis! Dankzij de ingebouwde wifi helpen TomTom Road Trips en TomTom MyDrive je om prachtige routes te ontdekken en te plannen. Zo kan je onderweg bezienswaardigheden en de mooiste plekjes meepikken. En via TripAdvisor-recensies vind je de beste restaurants en hotels om aan je route toe te voegen. Synchroniseer ze via wifi naar je TomTom Go Premium en… rijden maar!

Updates via ingebouwde wifi

Download en haal de meest recente wereldkaarten en de nieuwste softwareupdates voor je TomTom Go Premium binnen via de ingebouwde wifi, zonder extra kosten. Geen laptop of tablet nodig! Leuke weetjes: deze gps stelt ook intelligente routes voor om files te vermijden en hij waarschuwt jou voor vaste en mobiele flitsers!

Vind mijn auto

Dankzij je TomTom Go Premium en de TomTom MyDrive-app wordt de locatie van je wagen opgeslagen op je smartphone. Zo hoef je die niet te onthouden. Super praktisch!

Bestel je TomTom Go Premium met 70 euro cashback

Rij slimmer met de TomTom Go Essential 5 & 6 inch

Met de TomTom Go Essential rijd je slimmer en veiliger omdat je handsfree kan bellen met een hoge kwaliteit of je kan je gps ook met je stem bedienen! Bovendien is deze gps zo intelligent dat hij berichten van je smartphone hardop kan voorlezen.

Updates via ingebouwde wifi

Download en haal de meest recente Europese wereldkaarten en de nieuwste softwareupdates voor je TomTom Go Premium binnen via de ingebouwde wifi, zonder extra kosten. Je hebt zelfs geen laptop of tablet nodig!

Verkeersinformatie om files te vermijden

Met Lifetime TomTom Traffic beschik je real-time over intelligente routes die files vermijden. Gedaan met urenlang in het verkeer aan te schuiven… En met de TomTom Go Essential heb je ook recht op 6 maanden gratis flitsservice. Zo wordt je vooraf gewaarschuwd over naderende flitsers.

Bestel je TomTom Go Essential met 50 euro cashback

Geniet van je rit met de TomTom Go Basic 5

Met de TomTom Go Basic 5 ben je voorbereid op afritten en kruisingen. Deze gps toont je heel duidelijk op welke rijstrook je moet rijden voor je geplande route. Daarbovenop kan je ook nog handsfree bellen, je gps met je stem bedienen en hij leest sms’jes hardop voor.

Verkeersinformatie om files te vermijden

Met Lifetime TomTom Traffic beschik je real-time over intelligente routes die files vermijden. Gedaan met urenlang in het verkeer aan te schuiven… En met de TomTom Go Basic 5 heb je ook recht op 3 maanden gratis flitsservice. Zo wordt je vooraf gewaarschuwd over naderende flitsers.

Snel, eenvoudig en praktisch

Via de ingebouwde wifi rijd je met de meest recente Europese kaarten op het touchscreen van 13 cm (5 inch) of 15,5 cm (6 inch). Zo kan je makkelijk je bestemmingen vinden en routes berekenen. En met snelle processor gaat alles ook sneller.

Bestel je TomTom Go Basic 5 met 30 euro cashback

Ben je op zoek naar de ideale TomTom-gps?

Bekijk dan zeker deze 3 TomTom Go-modellen in één van onze Vanden Borre-winkels en claim jouw cashback.

Beperkte stock

4,2
€ 249,00
 • Type: Auto-gps
 • Kaartdekking: Wereld*
 • Aantal landen: 196
Beperkte stock

4,2
 • Type: Auto
 • Kaartdekking: Volledig Europa
 • Aantal landen: 49

3,7
€ 174,00
 • Type: Auto-gps
 • Kaartdekking: Volledig Europa
 • Aantal landen: 45

4,4
€ 199,00
 • Type: Auto-gps
 • Kaartdekking: Volledig Europa
 • Aantal landen: 45

3,9
€ 169,00
 • Type: Auto-gps
 • Kaartdekking: Volledig Europa
 • Aantal landen: 45
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters