Nieuwe TomTom VIA-gps’en

De ultieme rijervaring

Trajectcontroles, gratis kaartupdates, handsfree bellen... TomTom lanceert nieuwe gps'en waarmee je de files vermijdt en altijd vlot op je bestemming geraakt. Maak kennis met de VIA-reeks, beschikbaar met een touchscreen van 5 inch en 6 inch.

LifeTime TomTom Traffic: omzeil de files

Met de TomTom VIA heb je een slimme gps in de auto. Hij leidt je overal vlot heen en je weet waar het verkeer vertraagd is en waarom. Via uiterst nauwkeurige verkeersinformatie omzeil je makkelijk files. Ontsnap aan het drukke verkeer dankzij de intelligente routes die je gps je voorstelt.


Levenslang gratis kaartupdates

Rij altijd in de beste omstandigheden en met een actuele kaart. Download gratis kaartupdates met de meest recente aanpassingen op het wegennet. En dat gedurende de hele levensduur van je TomTom VIA.

LifeTime TomTom Traffic: omzeil de files

Altijd de ideale snelheid

Heb je soms een zware voet? De TomTom VIA meldt je eenvoudig wanneer je te snel rijdt. Zo weet je altijd wanneer je de maximumsnelheid overschrijdt. Ontvang waarschuwingen voor flitsers.


Ontspannen achter het stuur

Plan je ritten en geniet altijd van een aangename rijervaring met je TomTom VIA. Kies je bestemming op de kaart of plan je rit vooraf via de TomTom myDrive-app. Alle routes, stops en bestemmingen die je als favoriet instelt, worden automatisch gesynchroniseerd met je gps.

LifeTime TomTom Traffic: omzeil de files

Veilig onderweg

Krijg je een oproep wanneer je aan het rijden bent? Of wil je zelf dringend iemand bellen? Gebruik de handsfree-modus en beantwoord oproepen via je TomTom-gps, via bluetooth. Een veilige oplossing voor elke chauffeur.


Nuttige links

  1. Bekijk de TomTom VIA 52
  2. Bekijk de TomTom VIA 62 
  3. Bekijk alle gps’en van TomTom
LifeTime TomTom Traffic: omzeil de files
product

TomTom VIA 52

  • Touchscreen van 5 inch
  • Levenslang realtime verkeersinfo
  • Handsfree bellen
€ 129,00
of € 30,00 per maand
product

TomTom VIA 62

  • Touchscreen van 6 inch
  • Levenslang realtime verkeersinfo
  • Handsfree bellen
€ 199,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters