Toshiba Encore WT8-A-102

Toshiba Encore WT8-A-102

u krijgt er nooit genoeg van!

img1

Koop nu uw Toshiba Encore WT8-A-102

  1. Windows 8.1
  2. IPS-scherm van 8 inch
  3. Intel Atom quad-core processor
Koop nu

Kracht en snelheid

De Toshiba Encore WT8-A-102 tablet is voorzien van een krachtige Intel Atom quad core processor waardoor u vlot kunt gamen en al uw taken snel uitgevoerd worden. Deze multimedia tablet zorgt ervoor dat u nooit lang moet wachten! Surf op het web, check uw e-mails of deel foto’s en doe dit allemaal ultrasnel.

1

Zeer helder scherm

Deze tablet is uitgerust met een IPS-scherm (In-plane switching) van 8 inch met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Encore WT8-A-102 biedt een 16:10 beeldverhouding, een led-achtergrondverlichting en een zeer goede helderheid. U bekijkt uw bestanden en creaties op een aangename manier.

Windows 8.1

De Toshiba Encore WT8-A-102 draait op het Windows 8.1 besturingssysteem. U kunt uw startscherm een persoonlijke touch geven aan de hand van tegels. Bovendien geniet u ook van een verbeterde zoekfunctie en meer apps. Op deze tablet is ook de Microsoft Office Home&Student 2013 geïnstalleerd.

2

Verfijnd design

Met een licht gouden afwerking met stip patroon is deze Toshiba Encore tablet een leuk toestel om mee uit te pakken. Bovendien is deze tablet voorzien van een 8 Mp-camera aan de achterzijde en van een 2 Mp-camera aan de voorzijde, waarmee u uw beste momenten kunt vastleggen op beeld.

Groot intern geheugen

De Encore WT8-A-102 beschikt over een groot geheugen van 32 Gb om al uw favoriete foto’s, video’s, liedjes en andere bestanden op te bewaren. U kunt het geheugen van deze tablet nog uitbreiden met een micro SD-kaart.

Deel uw bestanden

Via bluetooth maakt u een draadloze verbinding tussen uw tablet en een ander toestel met dezelfde technologie, zoals bijvoorbeeld uw smartphone. Zo kunt u makkelijk bestanden overzetten van uw apparaten naar uw Encore WT8-A-102.

Belangrijke aanluitingen

De Toshiba Encore WT8-A-102 heeft een USB-poort waarmee u uw randapparaten aansluit zoals een mp3-speler of een digitaal fototoestel. U kunt uw foto’s en video’s bekijken op een HD-televisie dankzij de HDMI-connectie. Zo herbeleeft u leuke momenten met al uw vrienden en familie.

Demodag in onze winkels

Heeft u zin om nog beter kennis te maken met de Toshiba Encore WT8-A-102? Kom op zaterdag 22 februari naar onze winkels in Sint-Niklaas, Kuurne, Roeselare, Woluwe, Turnhout of City II. Microsoft geeft die dag demonstraties over deze multimedia tablet.

3 4
img02

Nuttige links

  1. Bekijk de Toshiba Encore WT8-A-102
  2. Bekijk de Toshiba AT10-A-104
  3. Bekijk alle Toshiba laptops en tablet pc's
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters