Trendy Apple-toestellen

Heeft je oude Apple-item een upgrade nodig? Of wil je jezelf gewoon plezieren met een nieuw toestel? Wat een topidee! Wij zetten voor jou de enkele Apple-snufjes op een rijtje: de iPhone 13, de MacBook Pro, de iPad Pro, de Watch Series 7 en last but not least de AirPods Pro. Stuk voor stuk technologische topcreaties die niet mogen ontbreken in je bureau!

iPhone 13: loepzuivere fotoís

iPhone 13: loepzuivere fotoís

Je foto’s en video’s zien er adembenemend uit met het meest geavanceerde dual camera-systeem ooit ontwikkeld voor iPhone. Zelfs bij weinig licht pas je met de iPhone 13 en zijn Filmmodus eenvoudig en automatisch de scherpstelling aan. Bovendien kan je razendsnel downloaden met 5G. Deze smartphone werd ontworpen in 5 kleuren: Starlight, Midnight, Pink, Blue en Red (voor de standaardversie) en in 4 kleuren voor de Pro versie: Silver, Gold, Graphite, Sierra Blue. 

MacBook Pro: lange batterijduur, uitstekend geluid

MacBook Pro: lange batterijduur, uitstekend geluid

De Apple MacBook Pro zorgt voor topprestaties bij professionele gebruikers. Naast de standaardprocessor kan je ook kiezen voor de krachtige M1 Pro-chip of de nóg krachtigere M1 Max. Deze MacBook Pro is beschikbaar in 14 of 16 inch! Dankzij zijn prachtige Liquid Retina XDR-display en zijn professionele poorten is hij een alleskunner. 
 
De MacBook Pro beschikt over 6 speakers met force-cancelling woofers. Ideaal als je een serie wil meepikken met een helder geluid! Voor al je online meetings geniet je van een geavanceerde 1080p FaceTime hd-camera. Kortom, met deze laptop kan je makkelijk veeleisende taken aan en de batterij gaat tot 21 uur mee, naargelang het gebruik en de instellingen.

iPad Pro (12,9íí): superkrachtig met Apple M1-chip

iPad Pro (12,9íí): superkrachtig met Apple M1-chip

De iPad Pro, met zijn dun en licht ontwerp en zijn batterij die de hele dag meegaat, is zowel draagbaar als krachtig. Deze Apple-tablet met Liquid Retina XDR-display is compatibel met 5G, zo hoef je niet verbonden te zijn met een wifinetwerk om vlot te kunnen werken of surfen.
 
De iPad Pro is voorzien van een gloednieuw camerasysteem met ultragroothoeklens en groothoeklens. Daarbij komt nog de LiDAR-scanner, een sensor die berekent hoelang het duurt voordat het licht weerkaatst tegen objecten om de omgeving beter te scannen en diepte te meten en zo de weg vrij te maken voor augmented reality-applicaties.

Watch Series 7: gezondheidscoach rond je pols

Watch Series 7: gezondheidscoach rond je pols

Ben je een echte sportieveling? Toppie! De Apple Watch Series 7 herkent of je aan het fietsen bent en berekent zo nauwkeurig je verbrande calorieën. Je kan er zelfs mee gaan surfen dankzij zijn WR50-waterbestendigheid. Dankzij de gps met ingebouwd kompas en realtime hoogte-informatie zal je nooit verdwalen, als je bijvoorbeeld gaat skiën.
 
Bekijk je gegevens en je statistieken zonder je pols te bewegen dankzij het always-on Retina-display dat 20 % groter is dan het vorige model. Deze Apple Watch Series 7 is te verkrijgen in 5 kleuren en motiveert je om meer te bewegen terwijl je geniet van je muziek. 

AirPods Pro: weergaloos geluid tot in de puntjes

AirPods Pro: weergaloos geluid tot in de puntjes

De Apple AirPods Pro tillen je favoriete playlists, series en films naar een hoger niveau. Deze oortjes werden ontworpen met actieve ruisonderdrukking! Zo kan je helemaal opgaan in je muziek. En dankzij de Transparantie-modus hoor je wat er rondom je gebeurt. Deze Apple AirPods Pro worden geleverd met comfortabele oorkussentjes in verschillende maten die je oren goed afsluiten. Resultaat: je voelt je muziek, niet de oortjes. 
 
De Apple AirPods Pro zijn zweet- en regenbestendig. Ideaal voor je intense workouts of als het plots begint te regenen tijdens je loopsessie. Ze nemen ook windgeruis weg tijdens je telefoongesprekken dankzij het akoestisch gaas dat elk oortje omhuld. Leuk weetje: met de MagSafe-oplaadcase hebben deze AirPods een batterijduur van meer dan 24 uur. Hoe zalig!

Wil jij graag één van deze Apple-toestellen in huis halen? Twijfel niet!
Kom deze toptoestellen bewonderen in één van onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters