LG OLED: ervaar het verschil

Haal de LG 55EC930V oled webOS Smart TV in huis en maak kennis met een beeldkwaliteit die bij de vorige generatie tv’s ondenkbaar was. Vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden ontdekt u een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

Flinterdun design

De eenvoudige structuur van de oled-tv resulteert in aanzienlijke verbeteringen qua omvang en vorm. Wat overblijft is alleen het scherm, vrij van overbodige, storende elementen. Het resultaat is de ongelooflijk dunne en lichte LG oled-tv, onvergelijkbaar met andere televisietoestellen.

Gebogen scherm

Het scherm van deze LG curved tv is zo gebogen dat het past bij het natuurlijke kijkbereik van de kijker. Zo bevinden alle delen van het scherm zich op dezelfde afstand van de ogen. Bovendien is de mate van de buiging gebaseerd op nauwgezette wetenschappelijke berekeningen zodat de beelden niet vervormen. De kijker wordt meegesleept in de levensechte beelden voor een sensationele bioscoopervaring.

Levensechte kleuren

De 4 Color Pixel is een innovatie van LG, speciaal bedacht voor de volgende generatie oled-tv’s. Deze vier kleuren Pixel-technologie voegt een witte subpixel toe die de conventionele drie kleuren wijzigt en zowel het kleurengamma als de nauwkeurigheid verbetert. Met de oled-pixels zijn de kleuren nog levensechter.

Innovatieve gebruikersinterface

Met webOS, het Smart TV platform van LG, wordt tv-kijken een vermakelijke belevenis. Vanaf het begin begeleidt BeanBird u stap voor stap door het eenvoudige proces. De innovatieve gebruikersinterface maakt elk entertainmentaspect ook eenvoudiger. De complexiteit van geavanceerde technologie wordt vervangen door gebruiksgemak en comfort. Of u nu iets wil vinden, selecteren of afspelen, het kan snel en gemakkelijk met webOS.

De handige Magic Remote-afstandsbediening maakt de entertainmentervaring helemaal compleet. De remote is te gebruiken als een pc-muis: richten, klikken en scrollen. Zo scrollt en navigeert u eenvoudig door een website, maakt u een gebaar om naar het vorige kanaal te gaan of voert u zoekopdrachten uit via de spraakbesturing.

product

Bestel nu uw LG 55EC930V

  • Oled curved-tv
  • 55 inch
  • WebOS gebruikersinterface
€ 2.403,00
of € 60,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters