Ultimate Ears Boom 3 en Megaboom 3

De ultieme muziekbeleving

Wil je overal en altijd muziek kunnen beluisteren? Dan heeft Ultimate Ears precies wat je nodig hebt, namelijk de gloednieuwe speakers Boom 3 en Megaboom 3. Ze zijn niet alleen makkelijk draagbaar maar verspreiden ook een adembenemend geluid. En o ja, ze zijn ook water- en stofdicht. Klinkt verleidelijk toch?


Adembenemend geluid


De nieuwe speakers Ultimate Ears Boom 3 en Megaboom 3 verspreiden het geluid over 360°. Concreet betekent dit dat het geluid gelijkmatig wordt verdeeld in alle richtingen. Iedereen hoort dus dezelfde kwaliteit, waar hij ook zit.

Het volume regelen is heel eenvoudig dankzij de emblematische volumeknoppen van Ultimate Ears. En wees gerust: de klank blijft op elk volume even helder.

De bastonen zijn rijk en diep en vooral niet overdreven of vervormd.


Een 100 % doordacht design


Wat bij de Boom 3 en Megaboom 3 meteen opvalt, is hun design. Ze zijn rond en bedekt met een tweekleurige stof die niet alleen mooi oogt maar vooral ook supersterk is. Ze werd ontworpen om de meest extreme omstandigheden te trotseren en is even scheurvast als bijvoorbeeld een motorjas. De Boom 3 en Megaboom 3 hebben overigens meer dan 25 sterktetests doorstaan: vallen, duizenden keren een druk op de knoppen ...


Water- en stofdicht


Picture this ... Je zit aan het zwembad en hebt zin om wat muziek op te zetten. Geen probleem met de Boom 3 en Megaboom 3 die beide waterdicht zijn. Zelfs helemaal ondergedompeld houden ze het 30 minuten lang vol. En wat meer is: ze blijven drijven. Je hoeft dus niet tot op de bodem van het zwembad te duiken als je speaker per ongeluk in het water valt. En dat is nog niet alles, want ook stof heeft totaal geen vat op deze speakers.


Makkelijke bediening


Met de gloednieuwe Magic Button kan je muziekfragmenten aflezen, op pauze zetten of zappen zonder je smartphone te gebruiken. En in een handomdraai personaliseer je je playlists voor Apple Music of Deezer Premium+.


Grote batterijcapaciteit


De Boom 3 et Megaboom 3 hebben dezelfde batterijtechnologie als sommige duurzame elektrische wagens. Resultaat? De Boom 3 functioneert 15 uur lang en de Megaboom 3 tot 20 uur lang.

De speaker opladen gaat heel makkelijk met de draadloze laadsokkel POWER UP (apart verkrijgbaar). Je haalt je speaker eraf wanneer je maar wil of je kunt gewoon muziek spelen terwijl hij oplaadt. Toch wel handig, of niet?

Wil jij ook snel zo'n draadloze speaker Ultimate Ears Boom 3 of Megaboom 3†in huis?

Ontdek de nieuwigheden

in de winkel

of op vandenborre.be.

Nuttige linksKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters