Ultimate Ears-luidsprekers voor onvergetelijke avonden

Ultimate Ears-luidsprekers voor onvergetelijke avonden

Zin om tijdens het voetbalkampioenschap knalfeesten te geven? Geen feest, zonder muziek! Scoor meteen ook bij je vrienden door hen de playlist mee te laten bepalen dankzij een bluetooth-luidspreker die het geluid tot 360° uitzendt. En dat kan werkelijk overal, zelfs aan het zwembad, met de UE Roll, UE Boom 2 en UE Megaboom!

Tijd voor een feestje!

Geen party zonder muziek! Vinden jouw vrienden dat ook en willen ze de muziekkeuze mee bepalen? Met de Ultimate Ears-luidsprekers kunnen ze hun playlist ook laten horen. Via de feestmodus kunnen tot drie vrienden verbinding maken en muziek afspelen op dezelfde speaker. Zo delen jullie makkelijk al jullie favoriete liedjes.

Er zijn ook een aantal andere praktische functies beschikbaar: verbind bijvoorbeeld twee UE Boom 2-speakers draadloos met elkaar of met een UE Roll of UE Megaboom om het geluid te verdubbelen met volumesynchronisatie.

Wees gerust, je batterij kan een lange tijd mee : met een autonomie tot 20 uur duurt elk feestje tot in de vroege uurtjes.

Wil je meer weten? Ontdek snel de drie beschikbare modellen!

<strong>UE Roll </strong>– Klaar voor het avontuur

UE Roll – Klaar voor het avontuur

Klein, maar krachtig. Neem je luidspreker overal mee naartoe, of je nu door de modder ploetert of watervallen trotseert. Kuis je UE Roll-speaker nadien gewoon af met water. Hij is volledig waterdicht, tot een diepte van 1 meter. Dankzij zijn autonomie van 9 uur, volgt je muziek je waar je ook bent. Tot 20 meter afstand hoor je het geluid dat uit deze UE Roll-luidspreker komt.

<strong>UE Roll </strong>– Klaar voor het avontuur
<strong>UE Roll </strong>– Klaar voor het avontuur

UE Boom 2 – Een geweldige sound

Wil je een explosieve sound door de tuin of de zaal sturen? De UE Boom 2 biedt het beste van twee werelden: een compact design en krachtige bassen, voor een uitstekend geluid. Feest met je vrienden waar je maar wil, zelfs aan het zwembad : dit model is ook waterdicht tot 1 meter diep. Fun verzekerd op elke poolparty! Jij zal het sneller opgeven dan de batterij van deze UE Boom 2-speaker: een autonomie van 15 uur... en de muziek hoor je tot 30 meter ver.

<strong>UE Roll </strong>– Klaar voor het avontuur

UE Megaboom – Iedereen op de dansvloer

Hou jij meer van hele grote feesten? Zet het volume hoger en laat al je gasten genieten van een perfecte audiokwaliteit. De UE Megaboom zorgt op elk volumeniveau voor een optimaal geluid. Waar je je ook bevindt: onder champagnedouche, aan het zwembad... Je avonden en nachten worden onvergetelijk met deze waterdichte luidspreker. Dankzij zijn lange autonomie van 20 uur van de UE Megaboom feest je zolang je wilt. Met een actieradius tot 30 meter, staan alle genodigden meteen op de dansvloer!

<strong>UE Roll </strong>– Klaar voor het avontuur
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters