De bluetooth-speaker Ultimate Ears WONDERBOOM, voor een krachtig geluid Ďon-the-goí!

Ultimate Ears biedt je een volledig nieuwe manier om muziek te beluisteren met zijn nieuwe bluetooth-speakers WONDERBOOM: on-the-go, waterdicht, autonoom en krachtig.

Ultimate Ears, de Amerikaanse specialist in hoofdtelefoons en speakers, innoveert met een nieuwe, meer dan draagbare bluetooth-speaker met een verrassend kristalhelder geluid en intense, krachtige bassen. Hij kreeg de naam Ultimate Ears WONDERBOOM en werd ontworpen om naar je muziek te luisteren zoals nooit tevoren.

Een bluetooth-speaker die je overal meeneemt, zelfs onder water

De bluetooth-speaker Ultimate Ears WONDERBOOM heeft kleine afmetingen en kan overal mee naartoe. Hij heeft een diameter van 93,5 mm, een hoogte van 102 mm en weegt slechts 425 g. Met zijn compacte formaat vergezelt hij je overal. Echt overal, dankzij zijn autonomie van 10 uur, een draadloos bluetooth-bereik van 30 meter en een volledig waterdicht ontwerp. Een picknick in het park, een uitje met vrienden: geniet van de geluidskwaliteit van de draadloze speaker Ultimate Ears WONDERBOOM waar en wanneer je maar wilt. En het wordt nog beter: met de speaker Ultimate Ears is muziek beluisteren aan het zwembad of op strand geen enkel probleem. Hij is namelijk volledig waterdicht. De WONDERBOOM kan zelfs worden ondergedompeld tot één meter diep gedurende 30 minuten. Hij heeft klasse IP67 en is dus prima bestand tegen stof en schokken.

Het zuivere, krachtige geluid van Ultimate Ears WONDERBOOM

Laat je vooral niet beetnemen door zijn kleine afmetingen! Deze draadloze speaker heeft een geluidsniveau tot 86 dB en een frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz. Hij is uitgerust met twee actieve omzetters van 40 mm en twee passieve rondstralers van 46,1 mm x 65,2 mm. De twee speakers waarmee hij is uitgerust, zorgen zo voor maximale power.
Plots zin in een feestje en een krachtiger geluid nodig? Geen probleem, je koppelt gewoon twee speakers aan elkaar! Zo geniet je mateloos van een kwaliteitsgeluid van op eender welke compatibele bluetooth-bron.

Smooth : je hoeft maar te tikken op de knop van de speaker om een nummer af te spelen, te onderbreken of om naar het volgende nummer te gaan.

Een draadloze speaker die compatibel is met al je apparaten

De bluetooth-speaker van WONDERBOOM is compatibel met smartphones, tablets en andere toestellen die zijn uitgerust met de draadloze audiotechnologie bluetooth en bluetooth Smart (profiel A2DP).
Dankzij de draadloze functies kunnen tot 8 bluetooth-apparaten worden aangesloten. Je kunt zelfs twee toestellen tegelijkertijd verbinden of 2 draadloze WONDERBOOM-speakers verbinden met een enkele bron.

Een regenboog van kleuren: voor elk wat wils!

De bluetooth-speaker van WONDERBOOM is niet enkel uitgerust met een superhandig ontwerp en een uitzonderlijke geluidskwaliteit, hij is ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren: rood, grijs, paars, blauw en zwart. Voor ieder wat wils.

In de doos vind je: een draadloze bluetooth-speaker, een micro-USB-kabel, een gebruiksaanwijzing, 2 jaar garantie van de fabrikant en volledige productondersteuning.

Maak je keuze uit de bluetooth-speakers Ultimate Ears WONDERBOOM, online of bij je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw Ultimate Ears bluetooth-speaker

  • Krachtig geluid
  • Waterdicht
  • 10 uur autonomie
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Fireball Red bluetooth-speaker
  2. Bekijk de Stone Grey bluetooth-speaker
  3. Bekijk de Lila bluetooth-speaker
  4. Bekijk de Subzero Blue bluetooth-speaker
  5. Bekijk de Phantom Black bluetooth-speaker
  6. Bekijk alle Ultimate Ears Wonderboom bluetooth-speakers
  7. Bekijk alle Ultimate Ears bluetooth-speakers