Ultraplatte oled-televisie van Philips: Een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuis

Sensationeel beeld en geluid, design dat je helemaal onderdompelt, gevarieerde inhoud… met de oled-televisie van Philips waan je je in een homecinema, met het comfort van een Android TV.

De ultraplatte 4K oled-televisie van Philips vindt de televisie opnieuw uit. Dankzij de spitstechnologie biedt hij een onvergelijkbare beeldkwaliteit, gekoppeld aan een uitgepuurd design, die je volledig onderdompelt in levensechte beelden. Op deze ultraplatte televisie, uitgerust met Android TV, vind je ook een massa films, series, apps, muziek en onlinespelletjes terug.

De oled-televisie van Philips, een spectaculair beeld

De oled-televisie van Philips werd ontworpen om alles wat er op te scherm verschijnt, te optimaliseren. Zijn 4K Ultra HD-resolutie van meer dan 8 miljoen pixels en zijn exclusieve upscaling Ultra Resolution-technologie bieden een ronduit verbluffende beeldkwaliteit.

Met HDR Perfect (High Dynamic Range-technologie) zie je elk detail dankzij de scherpte en het contrast. Het beeld is dieper en ook vloeiender. Ten slotte verbazen de kleuren door hun levensechtheid: diepzwart, stralend wit en warme, natuurlijke kleuren.

Deze ultraplatte 4K oled-televisie heeft geen backlight nodig. Zijn 55-inchscherm (139 cm) wordt helemaal zwart zodra het uit staat, waardoor elke pixel onafhankelijk zijn eigen licht kan produceren. Met deze nieuwe televisie beleef je een levensechte demonstratie, die zuiverder en intenser is dan ooit.

Laat je onderdompelen in de oled-televisie, de homecinema

Met deze Ultra HD Premium-gecertificeerde oled-televisie van Philips kan je continu HDR-content bekijken. De zuiverheid en het kleurenpalet dompelen je onder in een nieuwe bioscoopervaring die je nog nooit eerder op een televisietoestel hebt gezien.

Maar de ultraplatte oled-televisie gaat nog verder met de Ambilight-technologie, die uniek is voor Philips. Achter het televisietoestel verspreiden de ledlichtjes op jouw muur een lichtbundel, zoals op een groot scherm: blauw bij beelden van de oceaan, groen als er een bos te zien is… Heel jouw salon baadt in een buitengewone sfeer, zodat jij buiten het scherm volledig wordt ondergedompeld in jouw film of serie.

En omdat deze beeldkwaliteit niets zou zijn zonder een krachtig geluid, maakt de ultraplatte 4K oled-televisie ook gebruik van de verbeterde Philips Triple Ring-technologie. Het scherm mag dan dun zijn, de bastonen zorgen voor een krachtig geluid in de huiskamer. De oled-televisie van Philips, die vooraan uitgerust is met uitstekende luidsprekers DTS HD Premium Sound, heeft een fantastische klank, die de originele inhoud tot in de kleinste details weergeeft, zonder schommeling in het volume, vervorming of onderbreking.

Alle diversiteit van Android TV

De ultraplatte 4K oled-televisie van Philips, dat is ook Android TV en toegang tot meer dan 9000 films, series, rechtstreekse sportverslaggeving, muziek en games met meerdere spelers. Ook streamingplatforms als Netflix zijn gemakkelijk toegankelijk. Kortom, een hele wereld aan ontspanning door één druk op de afstandsbediening.

De zeer interactieve en toegankelijke interface van de Smart TV stelt een galerij aan toepassingen voor die speciaal door Philips zijn geselecteerd. De oled-televisie, die uitgerust is met een uitbreidbaar geheugen van 16 Go, biedt meer dan voldoende ruimte om jouw favoriete audiovisuele content op te slaan.

Met Android TV kan je op elk ogenblik en zonder probleem om het even welke film of serie bekijken. Je kiest je programma zoals je dat zelf wilt, vanaf een hele reeks beschikbare bronnen. De ultraplatte oled-4K van Philips geeft je toegang tot talrijke streaming- en muziekapplicaties. Jouw scherm vervolledigt jouw pc en bijvoorbeeld YouTubefilmpjes bekijken wordt een stuk aangenamer.

Ten slotte zijn natuurlijk ook de gamers in hun nopjes met de toegang tot duizenden solo- of multiplayergames. Jong of oud, er is voor elk wat wils!

Zin om zelf alle functionaliteiten van de ultraplatte 4K oled-televisie van Philips en van Android TV te ontdekken?

Ga dan naar één van onze Vanden Borre-winkels of surf naar onze site www.vandenborre.be.

product

Philips 55 POS9002/12†

  • Oled-beeldresolutie
  • Ambilight 3-technologie
  • DTS HD Premium Sound-luidsprekers
Koop nu

Nuttige links

  1. Ontdek al onze Philips-tvís