Nest

Welkom in een huis dat rekening met u houdt

Een huis dat energie voor u bespaart, u beschermt en u verbindt met wat u dierbaar is? Hoe vaak denkt u niet aan uw huis? Tijd voor uw huis om eens aan u te denken!

De 3e generatie Nest Learning Thermostat

Dunner, gestroomlijnder en voorzien van een groter en duidelijker scherm. De Nest-thermostaat onthoudt uw favoriete binnentemperaturen en verlaagt de temperatuur wanneer u niet thuis bent. Bespaar nog meer energie dankzij de OpenTherm-technologie.

product

Nest Learning Thermostat
(3de generatie)

€ 199,00
of € 30,00 per maand
product

Nest-standaard
(voor 3de generatie Thermostat)

€ 39,00

Ontdek de Nest Cam

De 2e generatie Nest Learning Thermostat

Energie besparen kan mooi zijn. De Nest Thermostat programmeert zichzelf, bespaart automatisch energie als u weg bent en u bedient hem vanop afstand, waar u ook bent.

product

Nest Learning Thermostat
(2de generatie)

€ 169,00
of € 30,00 per maand
product

Nest-standaard
(voor 2de generatie Thermostat)

€ 35,00

Ontdek de Nest Cam

Bekijk op uw smartphone wat er thuis gebeurt. Met de Nest Cam houdt u contact met wat u dierbaar is. Ontvang meldingen bij problemen en bekijk het live via haarscherpe HD-videobeelden.

product

Nest Cam

€ 89,99

De nieuwe Nest Protect

Weet meer en maak u zo minder zorgen. De Nest Protect vertelt u wat het probleem is en waar het zich bevindt. Bovendien ontvangt u ook een bericht op uw smartphone wanneer het alarm afgaat of de batterij bijna leeg is.

product

Nest Protect 2de generatie
(Batterij)

€ 105,20
of € 30,00 per maand
product

Nest Protect 2de generatie
(Netvoeding 230 V)

€ 105,20
of € 30,00 per maand

Samen nog sterker

Elk Nest-toestel is ontworpen om uw huis nog aangenamer te maken. Beeld u in wat de drie producten samen kunnen bereiken. De Nest Thermostat kan de Nest Cam inschakelen om uw huis in de gaten te houden wanneer u afwezig bent. Detecteert de Nest Protect koolstofmonoxide? Dan schakelt de Nest Thermostat de verwarmingsketel uit omdat deze vaak de bron is van CO-lekken. Wanneer de Nest Protect rook ontdekt, kan hij de Nest Cam inschakelen om u te helpen uitzoeken waar de rook vandaan komt.


Ontdek de Nest Cam
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters