Technologie aan uw pols

In hun zoektocht naar vernieuwing en manieren om ons het leven gemakkelijker te maken, zetten technologiebedrijven vandaag meer en meer in op draagbare technologie. Zo beschikt u over functies van een smartphone of zelfs van een tablet in een klein toestel, niet groter dan een horloge, dat u om uw pols kunt dragen. Hieronder zetten we deze draagbare technologieën alvast op een rijtje:

Smartwatch

Een smartwatch mag er dan wel uitzien als een traditionele horloge, het toestel doet meer dan simpelweg het uur aangeven. Smartwatches beschikken over schermen in hoge resolutie en over een lange batterijduur en laten de gebruiker toe apps te installeren, foto’s te nemen en zelfs te smssen en oproepen te beantwoorden. Afgezien daarvan kunnen gebruikers via hun smartwatch vaak ook hun dagelijkse fysieke activiteit monitoren en zelfs hun hartslag meten.

Ontdek alle smartwaches

Smartwatch

Activity tracker

Hoewel activity trackers op het eerste zicht eenvoudiger lijken dan smartwatches, bevatten ook zij heel wat interessante en vooruitstrevende technologieën. Via bluetooth kan een activity tracker connectie maken met uw smartphone of tablet, en op deze manier kunt u een overzicht van uw dagelijkse activiteit aanmaken. U kunt zien hoeveel calorieën u heeft verbrand, hoe hoog of laag uw hartslag is en zelfs hoe goed uw slaap is. Activity trackers zijn in het algemeen vooral gericht op het verzamelen van biometrische data en info over fysieke activiteit, maar kunnen u bijvoorbeeld ook via een trilling op de hoogte brengen van een oproep of sms op uw smartphone.

Ontdek alle activity trackers

Activity tracker

Sportwatch

Wie er graag op uit trekt, kan opteren voor een sportwatch. Met dit toestel kunt u routes plannen en de routes bekijken die u heeft afgelegd, tijdens uw wandeling of loopsessie uw positie controleren, trainingsprogramma’s downloaden, uw fysieke activiteit monitoren en zelfs uw afgelegde routes op uw computer of tablet uploaden, delen via sociale netwerken en er foto’s aan koppelen.

Ontdek alle sportwatches

Sportwatch

Bloeddruk- & hartslagmeter

Bloeddruk- en hartslagmeters, tenslotte, richten zich volledig op uw fysieke welzijn. Via sensoren meten ze uw hartslag en bloeddruk. Bepaalde bloeddruk- en hartslagmeters maken via bluetooth connectie met uw smartphone, zodat u daarop al uw persoonlijke fysieke activiteit kunt opslaan en (her)bekijken.

Ontdek de slimme bloeddrukmeters
Compatibel met smartphones met bluetooth 4.0
Ontdek de hartslagmeters voor rond de borstkas
Compatibel met wandel- en sport-gps'en

Bloeddruk- & hartslagmeter
  producten vergelijken