Voor je wijncollectie: 3 wijnkoelers van Haier

Liggen er bij jou een aantal lekkere flessen wijn in de kelder? Dan komen we heel graag eens op bezoek. Versta ons niet verkeerd: het zou gewoon zijn om wijnkoeler van Haier te leveren. Zo kun je je volgende bezoekers wijn serveren op de perfecte temperatuur. Hieronder stellen we 3 wijnkoelers aan je voor.

Haier WS50GA: gezonde lucht in je wijnkast

De Haier WS50GA biedt een capaciteit van 50 flessen in, verspreid over 10 compartimenten. Het toestel gebruikt houten leggers die er stijlvol uitzien én je wijn stabiel koelen dankzij de schokbestendigheid.

Deze wijnkoeler is uitgerust met een handig systeem om trillingen en geluid te beperken, hij heeft ook een glazen deur met uv-filter en hij houdt je wijn eveneens op een temperatuur tussen de 6 en de 18 graden. Een extraatje? De actieve koolstoffilter. Die laat gezonde lucht circuleren in de kast om de smaak van je wijn te optimaliseren.

Haier WS105GA: controle over luchtvochtigheid

De Haier WS105GA maakt deel uit van dezelfde reeks als de vorige wijnkoeler. Dit wordt jouw toestel als je al een aardige verzameling wijn in huis hebt. Er is plaats voor 105 flessen. Uiteraard mag je rekenen op alle troeven van de kleinere uitvoeringen, van de koolstoffilter tot de bescherming tegen uv-stralen.

Naast zijn capaciteit maakt dit toestel het verschil in zijn controle over de lucht in de wijnkoeler. Het luchtbesturingssysteem gaat ongewenste geurtjes tegen en een hygrometer houdt de luchtvochtigheid in de gaten. Dankzij de vochtregeling is het nooit te droog of te vochtig in je wijnkast.

Haier WS53GDA: aparte temperatuurzones voor wit en rood

Afsluiten doen we met het buitenbeentje: de Haier WS53GDA. Dit toestel heeft plaats voor 53 flessen in 8 compartimenten. Maar vooral: hij heeft 2 temperatuurzones. Dankzij die ‘Dual Zone’ bewaar je witte en rode wijn op de juiste temperatuur in dezelfde wijnkast.

Deze functie heeft trouwens geen invloed op de energiezuinigheid van het toestel. De 3 wijnkasten zijn uitgerust met ledlampen. Zulke binnenverlichting beperkt niet alleen je energieverbruik, ledlicht is ook beter voor de bewaring van wijn.

Krijg 6 flessen wijn gratis

Koop je nieuwe Haier-wijnkast en krijg een wijnpakket ter waarde van 100 euro:

2 flessen rode wijn - Nipozzano Frescobaldi Chianti Rufina Riserva (2015)
2 flessen witte wijn –André Lurton Les Lions de La Louvière (2012)
2 flessen rosé wijn – Château Roubine Cru Classé (2017)

De actie is geldig tot en met 31 juli 2019. Meer info? Klik hier!


Op zoek naar een stijlvolle wijnkast voor 30 tot 105 wijnflessen? Ontdek de wijnkoelers van Haier in de winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters