Dossier van de maand

La dolce vita in de keuken: XL-ovens van ZanussiXL-inhoud tot 74 liter

Maximale capaciteit en toch standaardafmetingen. De nieuwe Zanussi inbouwovens hebben een behoorlijk grotere binnenruimte dan traditionele ovens. Met een capaciteit van 74 liter kan er beduidend mťťr tegelijk in de oven worden klaargemaakt. Hoewel de breedte en de diepte van de binnenruimte groter zijn, nemen de buitenafmetingen niet meer ruimte in dan die van de standaard ovens.

Wilt u meerdere schotels tegelijk klaarmaken? Geen probleem, een kip en een lamsbout kunnen tegelijk in de oven. Of 5 grote pizzaís. Of lekker veel koekjes. De extra-grote bakplaten, regelbaar in de hoogte op 5 niveaus, hebben een oppervlak dat 25% groter is dan de klassieke bakplaten.

Bekijk de Zanussi inbouwovens met 74 liter inhoud

De oven reinigen, een vervelend klusje? Helemaal nietÖ

Gedaan met schrobben en schuren van een aangekoekte ovenruimte. De nieuwe zelfreinigende ovens maken gebruik van Zanussiís pyrolysetechnologie, waarmee voedselresten tot as worden verbrand. Met ťťn druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Na afloop van het programma, haalt u de asresten weg met een vochtige doek. De Zanussi oven doet het vuile werk en u maakt het af. Kan het nog gemakkelijker?

Bekijk alle Zanussi inbouwovens met pyrolysereinigingMultifunctioneel tot en met

Hobbykok of meesterchef? De ovens van Zanussi beantwoorden zowel aan basisbehoeften als aan ambitieuze wensen. Pizzaís bakken, vlees braden, Ö De Zanussi ovens spelen het allemaal klaar en serveren u in een mum van tijd knapperige pizzaís, sappig vleesgebraad, overheerlijk brood en gebak, enzÖ Geen nutteloze functies of ingewikkelde programmaís, maar wel alles om het dagelijks leven gemakkelijk en comfortabeler te maken. Zo kunt u uw kostbare tijd aan de leuke dingen in het leven besteden.

Bekijk alle Zanussi multifunctionele inbouwovens

Video

Nuttige links

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters