Beleef de ultieme thuismatch tijdens het EK dankzij Vanden Borre

Ook als je niet met al je maten kan supporteren, beleef jij de ultieme thuismatch dankzij Vanden Borre! Ontdek ons ruime aanbod tv’s online en in onze winkels. En wil je je nieuwe tv metéén in huis hebben? Bestel dan vóór 15 uur, en we kunnen hem dezelfde dag nog leveren én aansluiten. Vertrouw op Vanden Borre en bereid je voor op een fantastisch EK!

Je tv vandaag geleverd en aangesloten

Je bent helemaal klaar voor de match van de Belgen, maar je tv denkt daar anders over en valt in panne... Wat nu? Geen paniek: je kan rekenen op team Vanden Borre. Bestel je nieuwe tv vóór 15 u. en we leveren en sluiten je televisie de dag zelf aan bij je thuis. Voor een kleine meerprijs van € 19,99 mis je geen seconde van het EK!*
 
Hoeft je tv niet de dag zelf geleverd te worden? Dan kan je uiteraard rekenen op onze gratis levering en aansluiting aan huis de dag na je bestelling. Zelfs op zondag! 

*Geldig van maandag t.e.m. zaterdag.

Full hd, 4K of 8K voor het EK? We helpen je de juiste tv kiezen

Alles voor een ultieme thuismatch tijdens het EK

Wat heb je nodig om thuis samen met je maten te supporteren? Met een soundbar of homecinema breng je alvast de wervelende sfeer van het stadion in je woonkamer. Serveer tijdens de rust zelfgemaakte popcorn en trakteer je vrienden na de match op een portie huisgemaakte frietjes. En o ja, vergeet de buren niet te verwittigen!
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters