Fitbit Charge 5: de activity tracker voor een gezond hart

Sport en gezondheid zijn bij Fitbit prioriteit en dus ontwikkelde het merk de meest geavanceerde activity tracker om je gezondheid en lichaamsbeweging van dichtbij op te volgen. Hartslag, slaapanalyse, stressbeheer... De Fitbit Charge 5 verenigt al deze functionaliteiten om je routine te optimaliseren.

Controleer je hartslag met de Fitbit Charge 5

Controleer je hartslag met de Fitbit Charge 5

Je hart is ongetwijfeld de belangrijkste spier van je lichaam, je centrale motor als het ware. Het is dan ook belangrijk om heel speciaal te letten op de gezondheid van je hart. En dat kan heel makkelijk met de activity tracker Fitbit Charge 5

Om op ieder ogenblik de gezondheid van je hart te controleren, ontwikkelde Fitbit de app ECG. Waarom? Zo wordt elke eventuele ritmestoornis meteen opgemerkt en ontvang je meldingen zodra je boven of onder je normale hartritme zit.

En hoe zit het met de stress? Met de Charge 5 AED-scan leer je gemakkelijk hoe je lichaam over een langere periode op stress reageert. 

Een activity tracker die je slaap analyseert

De Fitbit activity trackers geven je ook meer inzicht in je slaapkwaliteit. Hoe? Je krijgt een dagelijkse slaapscore en tijdsgrafieken van je verschillende slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap of remslaap. 

Meldingen aan je pols

En er is nog meer goed nieuws: met de Fitbit Charge 5 aan je pols heb je al je belangrijke communicatie bij de hand: sms'jes, telefoontjes en smartphone-apps zoals Gmail, WhatsApp en Facebook. Je ontvangt niet alleen meldingen, maar kunt ook onmiddellijk reageren, gewoon aan je pols.

Een ingebouwde gps voor joggen en wandelen

Fervent loper, fietser of wandelaar? De ingebouwde gps van de Fitbit Charge 5 volgt je tempo en afstanden op in realtime. Weer thuis kan je een volledige kaart van je trainingsparcours raadplegen in de Fitbit app. 

Je Fitbit-tracker altijd en overal: waterdicht en nachtmodus

Je Fitbit-tracker altijd en overal: waterdicht en nachtmodus

Dit Fitbit-model is tot op 50 meter diepte waterdicht en volgt je dus letterlijk overal, van het zwembad over het strand tot de douche. 's Nachts kan je je activity tracker gewoon aanhouden zonder dat hij je stoort. Je hoeft enkel de slaapmodus te activeren die de meldingen uitschakelt en voorkomt dat het scherm 's nachts oplicht. 

En 's morgens? Met de slimme wekkerfunctie van de Fitbit Charge 5 word je fitter wakker dan met een klassieke wekker. Hoe dat werkt? De slimme wekker schakelt al in tijdens een optimale fase van je slaap, maximaal 30 minuten voor het geplande tijdstip van ontwaken. 

6 maanden gratis Fitbit Premium

6 maanden gratis Fitbit Premium

Bij aankoop van de Fitbit Charge 5-activity tracker krijg  je 6 maanden gratis een Fitbit Premium-abonnement. Lichaamsbeweging, slaap, stress en voeding zijn nauw met elkaar verbonden. Premium biedt je een gepersonaliseerde Fitbit-beleving met volledige analyses, exclusieve informatie, begeleide programma's, bewuste oefeningen, slaaptools, trainingssessies en nog veel meer. 

Op zoek naar een apparaat dat je dagelijkse prestaties van dichtbij opvolgt? Bekijk dan zeker onze activity trackers Fitbit Charge 5 in een van onze winkels.

3,7
€ 149,00

3,7

3,7
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters