BaByliss Hydro-Fusion: glad, verzorgd en glanzend haar

De Hydro-Fusion-toestellen van BaByliss zijn uitgerust met de innovatieve Advanced Plasma-technologie die positieve en negatieve ionen afgeeft, voor glanzend, zijdezacht haar. Deze collectie van BaByliss bevat 2 warmeluchtborstels, een haardroger en een stijltang. Lees er alles over in dit artikel!

Wat is Advanced Plasmaô-technologie?

Wat is Advanced Plasmaô-technologie?

De producten uit het Hydro-Fusion-gamma zijn stuk voor stuk uitgerust met de Advanced Plasma-technologie op basis van een dubbel ionensysteem dat de natuurlijke vochtbalans van je haar herstelt. Door positieve en negatieve ionen te combineren, hydrateert het apparaat het haar. Weg met kroezend en pluizig haar, hallo glanzende en zijdezachte lokken!

Hydro-Fusion warmeluchtborstels

De perfecte blow-dry

De perfecte blow-dry

Thuis zelf een blow-dry creëren alsof je net van de kapper komt? Met de BaByliss Hydro-Fusion roterende warmeluchtborstel (AS773E) droog en modelleer je je haar in één beweging. Nooit meer gedoe met een haardroger en borstel!

De keramische cilinder van 50 mm met zachte, soepele borstelharen temt het haar en brengt je lokken in model, voor een elegant resultaat. Daarnaast is de warmeluchtborstel uitgerust met 2 draairichtingen, 2 luchtsnelheden en een cool-shotfunctie, voor totale controle over je kapsel.

Een borstel voor meerdere haarstijlen

Een borstel voor meerdere haarstijlen

De AS774E Hydro-Fusion 4-in-1 warme luchtborstel laat je toe om al je gewenste kapsels te creëren: om te drogen, glad te maken, steil te maken en volume en vorm toe te voegen. Hij wordt geleverd met 4 verwisselbare opzetstukken: een ovale keramische borstel, een borstel om je haar intens te stijlen, een zachte gladmakende borstel voor natuurlijk stijlen en een blaasmond om je haar te drogen.

Hydro-Fusion haardroger

Snel en zacht drogen

Snel en zacht drogen

Met de BaByliss Hydro-Fusion 2100-haardroger droog je je haar in een mum van tijd, met een zijdezacht, glanzend resultaat. Ondanks zijn krachtige vermogen is dit product uit de Hydro-Fusion collectie zeer licht en dus makkelijk hanteerbaar.

 

Handige accessoires

Handige accessoires

Heb je krullend of golvend haar? Met de plasma-flow-diffuser creëer je natuurlijke, zijdezachte krullen. Toch liever steil haar? Gebruik voor een ultraglad en pluisvrij resultaat de concentratorblaasmond met geconcentreerde luchtstroom.

Positieve resultaten

Positieve resultaten

Goed om te weten: na 2 weken vond 86% van de testers dat hun haar er minder pluizig uitzag*, 83% vond dat hun haar in betere conditie leek* en 86% vond dat hun haar zachter aanvoelde*.

*Na gebruik van de haardroger tijdens een periode van 2 weken in een onderzoek met 59 gebruikers

Wil je de BaByliss Hydro-Fusion toestellen zelf ontdekken? Ze liggen op jou te wachten in een van .

4,7
€ 41,99

4,6
€ 49,99

4,5
€ 69,95

5,0
€ 55,99
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters