Beluister je muziek on-the-go met de geluidskwaliteit van JBL

Draadloze hoofdtelefoons, draagbare luidsprekers, oortjes: neem de kenmerkende geluidskwaliteit van JBL overal mee naartoe. En met de soundbar kun je er ook thuis van genieten.

Beluister je muziek on-the-go met de geluidskwaliteit van JBL

Draadloze hoofdtelefoons, draagbare luidsprekers, oortjes: neem de kenmerkende geluidskwaliteit van JBL overal mee naartoe. En met de soundbar kun je er ook thuis van genieten.

Onderweg of thuis, de audio-ervaring van JBL beleef je voortaan overal. Ontdek de ongelooflijke prestaties van de draadloze hoofdtelefoons voor groot en klein, de in-ear oortjes, draagbare luidsprekers en soundbar. Alles voor een unieke muziekbeleving!

Ontsnap met de draadloze hoofdtelefoon van JBL!

Dankzij het kenmerkende JBL-geluid ga je op in de muziek van je favoriete songs. De draadloze hoofdtelefoon van JBL is uitgerust met een krachtig antiruissysteem. Door alle parasietgeluiden in de buurt te neutraliseren, in de metro of gewoon buiten, biedt hij je een meeslepende muziekervaring. Een oproep? Via bluetooth ben je verbonden met je telefoon en kan je op een intuïtieve manier handsfree al je oproepen beantwoorden.

Neem je JBL E65 BT NC BLACK overal mee naartoe: met de USB-verbinding laad je hem in slechts 2 uur op, voor een autonomie van 15 uur met ruisonderdrukking en van 24 uur zonder! Deze ergonomische draadloze hoofdtelefoon neem je overal mee naartoe. Hij past zich perfect aan de vorm van je oren aan voor een ongeëvenaard luistercomfort.

En JBL dacht ook aan de kinderen. Er is immers ook een draadloze hoofdtelefoon voor kids, de JBL JR300 BT. Hij is makkelijk te bedienen met zijn eenvoudige toetsen en het volume wordt beperkt tot 85 dB om de oortjes van de kleine muziekliefhebbers te sparen. De felle blauwe of roze tint en zijn stevige ontwerp zullen je zeker overtuigen.

Oortjes en draagbare luidsprekers

Wie houdt van sensaties en openlucht heeft ook recht op een intense muziekbeleving. Ook lopers, trailers en sporters van alle niveaus genieten alleen van het beste tijdens hun sportieve exploten. De in-ear oortjes JBL EVEREST 110 zijn via bluetooth verbonden met je telefoon of sporthorloge en begeleiden je tijdens het sporten. Geniet van een batterij met een autonomie van 8 uur en een perfecte bevestiging van de oortjes. Je kunt lopen, springen, klimmen… Kortom, je luistert naar je favoriete liedjes en podcasts tot aan het einde van de wereld.

Ga je liever kamperen, kajakken, bergbeklimmen of zit je graag rond een kampvuur met je vrienden? Bij een bivak of een picknick in het park zorg je voor een unieke sfeer met de draagbare luidsprekers van JBL Pulse 3 en Charge 3. Herinneringen gegarandeerd! Een simpele bluetooth-verbinding, een mobieltje en je bent vertrokken voor 20 uur muziek, want zo lang gaat de accu mee. Het moderne design van de speakers is bovendien zeer robuust en waterbestendig. Deze luidsprekers vervullen je stoutste dromen met hun typische JBL-audiokwaliteit.

JBL Soundbar: zet de ervaring thuis voort

Je kunt de unieke JBL-sound ook in huis halen! Dankzij de surround soundbar JBL 5.1 geniet je thuis van de beste akoestische prestaties voor een unieke ervaring.

Sluit er al je 4K-toestellen op aan dankzij de 3 HDMI in- en uitgangen, voor een levensechte home cinema. Je kunt zelfs je favoriete albums en playlists beluisteren door je smartphone of tablet met de soundbar te verbinden via bluetooth. Met de JBL SoundShift switch je vlot van de ene bron naar de andere.

De elegante, hedendaagse look van de JBL soundbar past perfect in elk interieur. Gedaan met snoeren die helemaal in de knoei raken achter je tv: de JBL soundbar heeft een accu met een autonomie van ongeveer 10 uur.

Zijn subwoofer van 250 mm zorgt voor rijke, diepe tonen. En omdat ook hij draadloos is, zet je hem waar je maar wilt, ook uit het zicht. De JBL 5.1 werkt via de afstandsbediening van je tv-toestel en is dus supereenvoudig in gebruik.

Wil jij ook in je muziek kunnen duiken? Ontdek dan de unieke geluidskwaliteit van de on-the-go toestellen van JBL in onze winkels of op www.vandenborre.be.

product

JBL E65 BT NC BLACK

 • Antiruissysteem
 • Bluetoothverbinding
 • 2 u. opladen voor max. 24 u. autonomie
product

JBL JR300 BT

 • Beperkt tot 85 dB
 • Kleurrijk design
 • Makkelijke bediening
Koop nu
product

JBL EVEREST 110 GUN METAL†

 • Tot 8 u. autonomie
 • Bluetoothverbinding
 • Perfecte bevestiging van de oortjes
Koop nu
product

JBL Pulse 3

 • 12 u. autonomie
 • 360°-licht en geluid
 • Waterbestendig en robuust
Koop nu
product

JBL BAR 5.1

 • 10 u. autonomie
 • Elegant draadloos design
 • Werkt met je tv-afstandsbediening

Nuttige links

 1. Alle JBL-hoofdtelefoons
 2. Alle JBL-oortjes
 3. Alle JBL-soundbars