Hulp nodig om je toestel te kiezen? Bel onze specialisten (02 334 00 00) van maandag t.e.m. zaterdag tot 18u. Lees al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Welkom terug in onze Vanden Borre-winkels!

Eindelijk is het zover, vanaf 11 mei zijn al onze winkels weer open en kunnen we je weer met open armen ontvangen! Je kan vanaf dan terug in onze Vanden Borre-winkels terecht voor advies, een Click&Collect-afhaling, de dienst na verkoop, de aankoop van producten, retours van producten ... Kortom, onze verkopers staan weer paraat om jou te helpen!

Veilig winkelen

In onze winkels doen we er echt alles aan om je veiligheid en die van onze medewerkers optimaal te garanderen. Onze verkopers hebben mondmaskers en handschoenen ter beschikking. Er is plexiglas en hydroalcoholische gel voorzien. En al onze toestellen worden telkens grondig ontsmet. Wees gerust, wij staan in voor je veiligheid en doen ons best om alles vlot te laten verlopen.

Zin om ons een bezoekje te brengen? Top! Hou wel rekening met enkele veiligheidsmaatregelen:

Kom alleen winkelen. Let op: een volwassene kan wel kinderen jonger dan 18 jaar die onder hetzelfde dak wonen of een persoon die nood heeft aan begeleiding, vergezellen.

Beperk je bezoek tot 30 minuten.

Was je handen vóór en na je bezoek aan onze winkels. Aan de ingang van onze winkels staat een dispenser met hydroalcoholische gel.

Hou minstens 1,5 m afstand van andere klanten en onze verkopers: wij voorzien markering op de vloer om je hierbij te helpen. We zullen ook een maximaal aantal klanten binnen beperken zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Betaal bij voorkeur elektronisch

Vergeet niet: samen staan we sterk! #samentegencorona

Bekijk ook zeker al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer weten

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters