Herstelling en garantie - FAQ - Vanden Borre

Herstelling en garantie

Log in op je My Vanden Borre-account en ga naar ‘Mijn herstellingen’. Klik vervolgens op ‘Een herstelling aanvragen'.

Deze service kunnen we niet bieden op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

2 jaar lang geniet je van een wettelijke waarborg. En bij sommige toestellen kan je die garantie uitbreiden tot 3 jaar of zelfs 5 jaar.

Wil je weten over welke toestellen het gaat of gewoon ontdekken hoe het in elkaar zit? Lees het allemaal in Garantie 9 van onze Akte van Vertrouwen.

Vraag een duplicaat van je factuur aan via info@vandenborre.be. Tip: maak een My Vanden Borre account aan. Je vindt er al je aankopen terug en je garantiebewijzen zijn er altijd beschikbaar.

Deze service is niet beschikbaar op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

Tegen een kleine waarborg en naargelang de beschikbaarheid krijg je een vervangtoestel tijdens de herstelperiode van je koelkast, diepvriezer, strijkijzer, gps, tv, stofzuiger of gsm/smartphone.

Dat is makkelijk: log in op je My Vanden Borre-account en ga naar ‘Mijn herstellingen’ (behalve voor Vanden Borre Marketplace-producten).

Tuurlijk! Bel ons Contact Center op het nummer 02 334 00 00. Doe dit ten laatste de ochtend van de werkdag vóór de afgesproken dag waarop onze technieker zou langskomen. Hou er wel rekening mee dat je eventueel langer zal moeten wachten op een nieuwe afspraak of tot de wisselstukken beschikbaar zijn.

Je kan voor talrijke apparaten de garantieperiode uitbreiden. Je hebt de keuze uit de Service Plus Garantie en de Direct Replace Garantie.

Met de Direct Replace Garantie geniet je 3 jaar lang zonder zorgen van je toestel. En met de Service Plus Garantie is dat zelfs 5 jaar. Lees er meer over in garantie 9 van onze Akte van Vertrouwen..

Log in op je My Vanden Borre-account en klik op ĎMultimedia Service Packí

Opgelet: enkel de persoon die het contract heeft afgesloten, heeft toegang tot het Multimedia Service Pack-portaal.

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters