Werk de hele dag door met de HP Laptop 15S-EQ2044NB

Waar je ook bent, dankzij de betrouwbare prestaties en het grote scherm met ultradunne randen van de HP 15S-EQ2044NB-laptop werk je productiever dan ooit. En met dank aan de krachtige batterij blijf je altijd en overal verbonden met wat voor jou belangrijk is. Ontdek wat deze laptop van de nieuwste generatie allemaal te bieden heeft, nu voor een verlaagde prijs!

Krachtige processor en veel opslagruimte

Krachtige processor en veel opslagruimte

Jongleer je dag na dag met verschillende taken, van onlinevergaderingen tot Excel-tabellen en uitgebreide presentaties? Dan hebben we goed nieuws: de AMD Ryzen™ 5000-processor kan al die taken tegelijkertijd aan, zonder enige lag.

Bovendien start deze laptop dankzij 512 GB aan opslagruimte in enkele seconden tijd op én kan je er al je foto's, video's en andere bestanden op kwijt.

Productiever dan ooit

Productiever dan ooit

Het toetsenbord van deze HP-laptop is voorzien van een geïntegreerd numeriek toetsenblok dat je productiviteit verhoogt, mede dankzij de comfortabele toetsdiepte van slechts 1,5 mm. En het touchpad herkent 4 vingers tegelijk, waardoor je gewoon met je vingertoppen kan scrollen, zoomen en surfen.

Korte laadtijd, lange autonomie

Korte laadtijd, lange autonomie

Met een autonomie van 9,5 uur werk je op deze HP-laptop langer door zonder risico op een lege batterij. Raakt de batterij toch stilaan uitgezongen? Geen nood: dankzij de snellaadfunctie is je laptop na slechts 45 minuten weer voor 50% opgeladen!

Minder gewicht, meer scherm

Minder gewicht, meer scherm

Dankzij het slanke, lichte ontwerp reist deze laptop met zijn grote Full HD-scherm van 15,6 inch moeiteloos met je mee. Rond dat scherm zit een flinterdunne rand voor een optimale schermgrootte. Het doel? Jou helemaal onderdompelen in je games, series of ander entertainment.

Camera en luidsprekers van topkwaliteit

Camera en luidsprekers van topkwaliteit

Nu videobellen steeds populairder wordt, is de True Vision HD-camera van HP zeker geen overbodige luxe. Die staat steeds garant voor een scherp videobeeld, zelfs bij zwakke verlichting. Je communiceert dus steeds met optimaal beeld.

Dankzij de naar de gebruiker gerichte dubbele luidsprekers mis je geen woord van het gesprek. En ook wanneer je muziek beluistert, een game speelt of een film bekijkt is deze technologie een ware gamechanger. Met deze laptop staat er niets meer tussen jou en je hobby's.

Op zoek naar een efficiënte laptop die je makkelijk overal mee naartoe neemt? Deze HP laptop 15S-EQ2044NB ligt op jou te wachten in een van onze winkels. Nu aan een voordelige prijs!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters