Kobo e-readers: lees op jouw manier

Ben jij een echte boekenwurm? En wil je altijd en overal lezen? Dan zijn de eReaders van Kobo perfect voor jou. Een prachtig aanraakscherm, ruimte voor duizenden eBooks, bescherming tegen blauw licht en nog veel meer. Ontdek alles over de Kobo Clara HD en de Kobo Libra 2!

Kobo Libra 2: jouw eReader, jouw verhaal

Aanraakscherm van 7 inch

De nieuwste eReader van Kobo heet Libra 2 en heeft een E Ink-scherm van 7 inch. Het voordeel? Een snellere weergave, een snellere manier van pagina's omslaan en een dieper contrast. Deze eReader heeft een schittervrij scherm, waardoor je ook in vol zonlicht kan lezen. En nu biedt de donkere modus je de mogelijkheid om witte tekst op een zwarte achtergrond weer te geven, afhankelijk van je voorkeur.

Flexibel, net als jij

Het ergonomische ontwerp van de Kobo Libra 2 ligt goed in de hand. Hou het verhaal in beweging door over het touchscreen te vegen of gebruik de knoppen voor het omslaan van pagina's wanneer je slechts één hand vrij hebt. Zin om liggend te lezen? Dat kan ook!

Aanpasbare helderheid

Deze Kobo eReader is voorzien van de ComfortLight PRO-technologie. Je kan de helderheid instellen en blauw licht wordt beperkt om je ogen te beschcermen. Lees zolang je wil, zonder dat het je slaap beïnvloedt. 
 

Regen of zon? Lees waar en wanneer jij wil

De Kobo Libra 2 is volledig waterdicht (IPX8): waterbestendig tot 60 minuten tot 2 meter diep. Neem je favoriete verhalen gerust mee naar het park, het strand, het bad of zelfs buiten in de regen. 

De extra troeven

De extra troeven

  • Met een opslagcapaciteit van 32 GB maakt de Kobo Libra 2 plaats vrij voor je hele bibliotheek. Neem tot 24.000 eBooks, 150 Kobo luisterboeken of een combinatie van beide mee, waar je ook gaat.
  • Dankzij de bluetooth-technologie kan je draadloos luisterboeken afspelen met je bluetooth-speaker of hoofdtelefoon.

Kobo Clara HD: de ideale reisgezel

Reis licht

Reis licht

Neem duizenden boeken mee in je reiskoffer dankzij de 8 GB-opslagruimte van de Kobo Clara HD. Met een E Ink aanraakscherm van 6 inch neemt deze eReader geen plaats in en dankzij de eBooks die je erop zet, laat je dikke boeken gewoon thuis. Lezen aan het zwembad of op het terras van je vakantiehuis? Geen probleem, want in tegenstelling tot de meeste tablets is de Clara HD niet-spiegelend. Je kan dus gerust lezen in direct zonlicht, net zoals echt papier.

Altijd het beste licht

Altijd het beste licht

Dankzij ComfortLight PRO op de Kobo Clara HD pas je de helderheid of kleurtemperatuur van het scherm makkelijk aan. Overdag vermindert het geleidelijk het blauwe licht, dat vermoeidheid van de ogen veroorzaakt. Het resultaat? Je kan lezen voor je gaat slapen, zonder dat je slaap eronder lijdt. Alle makkelijk aan te passen functies helpen je lezen zoals jij wil.

Personaliseer je eReader

Personaliseer je eReader

De Kobo Clara HD biedt je keuze uit 50 lettergroottes en 12 lettertypen. Met instelbare marges, de mogelijkheid om passages te markeren, notities te schrijven en een ingebouwd woordenboek met slechts een tikje met je vinger, zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle makkelijk aan te passen functies helpen je lezen zoals jij wil.

Wil je de Kobo e-readers van dichtbij ontdekken? Afspraak in je favoriete Vanden Borre-winkel!

4,8
€ 199,00

4,8
€ 199,00

4,7
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters