Krups Piccolo XS - De magie van een extra kleine koffiecupmachine

De Krups Piccolo XS-koffiecupmachines van Krups zijn extra kleine capsulekoffiemachines die niet veel plaats innemen en ontworpen werden met een modern en stijlvol design.

Ze bestaan bovendien in 3 kleuren XS (YY4343FD KP1A0110) (wit), KP1A0510 (rood) en KP1A0810 (zwart). Zo’n toestel maakt je koffie net dat tikkeltje beter en verdient dus een mooi plekje in je studentenkamer, op het aanrecht van je keuken of op je kantoor.

Alle pluspunten op een rijtje

Deze elegante blikvangers met afneembaar waterreservoir van 0,8 liter maken professionele koffie met een heerlijk dikke en fluwele cremalaag dankzij het hogedruksysteem tot wel 15 bar. En bovendien zorgt het thermoblock-systeem voor een snelle opwarming en houdt de temperatuur van je koffie op peil.

Dankzij de handige eco-modus schakelt je Nescafťģ Dolce Gustoģ Piccolo XS-koffiemachine van Krups automatisch uit, één minuut na het bereiden van je drankje. Dat dus betekent dat deze machine een A-label heeft voor energieverbruik.

Al gehoord van de Hot & Cold-functie? De Piccolo XS-koffiecupmachine van Krups is zo veelzijdig dat je er ook gemakkelijk heerlijke koude dranken mee kan bereiden.

Wist je zelfs dat de gepatenteerde Dolce Gusto-capsules hermetisch afgesloten zijn en je koffie vers houden zodat je telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje? Zalig!

Goed om te weten: wanneer de aan/uit-knop van de machine oranje kleurt, is het tijd om te ontkalken!

Multidranken cupmachine

Hoe ga je te werk? Simpel! Steek de Nescafé® Dolce Gusto® capsule in de capsulehouder, plaats gewoon de cup van je keuze op het zwarte roostertje en verplaats de hendel met een eenvoudige beweging. Zo bereid je het perfecte drankje uit een keuze van meer dan 30 kwaliteitsvolle koffievariëteiten.

Er is voor ieder wat wils: Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

Op zoek naar een moderne en kleine capsulekoffiemachine?
Ontdek dan de Krups Dolce Gusto Piccolo XS-koffiemachines in één van onze winkels.

4,4
€ 59,99
€ 89,99
Web
only

4,4
€ 59,99
€ 89,99

4,4
€ 59,99
€ 89,99
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters