Voed je verbeelding met de 11ᵉ generatie Intelģ Coreô-processors

De 11e generatie Intelģ Coreô-processors met Intel® Iris® Xe graphics zijn speciaal ontworpen voor dunne en lichte laptops en ultrabooks. Ze bieden een sprong voorwaarts op het gebied van mobiele prestaties met hogere snelheid en gemak. Van creatie tot productiviteit en zelfs mainstream gaming.

Opvallende responsiviteit en productiviteit

Opvallende responsiviteit en productiviteit

Schaf jezelf een laptop met 11e generatie Intel® Core™-processor aan en voer taken uit met ongeëvenaarde snelheid en intelligentie. Deze processors leveren zoveel mogelijk kracht, terwijl ze zo zuinig mogelijk met energie omspringen en langer kunnen werken zonder dat je de laptop hoeft op te laden. Zalig! Deze processor is dus een stuk sneller en efficiënter dan de vorige 10e generatie Intel® Core™-processor.

Voor echte gamers

Voor echte gamers

Sommige 11e generatie Intel® Core™-processors beschikken over Iris Xe graphics. Die vervangen de Intel HD en Iris graphics en zijn een gigantische sprong voorwaarts. Deze zorgen voor loeischerpe en levensechte beelden. Ideaal dus voor gaming in hd of grafisch ontwerpen zoals geavanceerde foto- en videobewerking. Deze processors ondersteunen ook Thunderbolt 4, USB 4, PCIe van de 4e generatie en Wi-Fi 6. Dat maakt de laptops dus een stuk sneller en efficiënter! Bovendien ervaar je ook miljarden schitterende kleuren en heldere visuals.

Met kunstmatige intelligentie (AI)

Met kunstmatige intelligentie (AI)

Wat maakt deze Intel® Core™-processor verder zo uniek? Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI)! Achtergrondgeluiden worden zo bijvoorbeeld automatisch onderdrukt. Perfect voor al jouw online meetings en conference calls. AI is steeds belangrijker voor een moderne processor en hierdoor liggen de prestaties ook 5 X zo hoog. Je laptop wordt dus sneller, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker!

Zeer snel wifiverbinding

Zeer snel wifiverbinding

Wil je graag snel surfen met je gloednieuwe laptop? Dat kan! Onze laptops met 11e generatie Intel® Core™-processors beschikken over een bijna 3 X hogere wifisnelheid. Bovendien bieden ze ook betrouwbaardere verbindingen voor meer gebruikers. Kortom, de Intel® Iris® Xe graphics overtreffen hun eigen voorganger met verve!

Voor sterk verbeterde mobiele prestaties

11e generatie IntelģCoreô processors met IntelģIrisô Xe graphics

 • Eenvoudig creëren
 • Superieur entertainment
 • Indrukwekkend gamen
 • Snelle productiviteit en samenwerking

11e generatie IntelģCoreô processors met IntelģIrisô Xe MAX graphics

 • Blijft in je flow bij creatieve projecten
 • Speel moeiteloos veeleisende games
 • Snelle uitvoering van tijdrovende taken

11e generatie IntelģCoreô processors met IntelģEvoô

 • Optimale mobiliteit, snelheid en productiviteit
 • 11e generatie prestaties met Intel®Iris® Xe graphics
 • Accu laadt snel en gaat lang mee
 • Premium beeld- en geluidskwaliteit
 • Ingebouwde Intel® Wi-Fi 6 (Gig )

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters