AEG Series 9000- en 8000-wasmachines: energiezuinig wassen

AEG Series 9000- en 8000-wasmachines: energiezuinig wassen

Onlangs kregen alle wasmachines nieuwe energielabels toegekend. De meest zuinige modellen, zoals enkele toppers van AEG kregen een A-label. We stellen deze ecologische wasmachines aan je voor!

AEG Series 9000: Wasmachine met SoftWater-technologie

Zacht water, zachte wasbeurt

Zacht water, zachte wasbeurt

Kraantjeswater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. De AEG L9FEB96CB beschikt als eerste ter wereld over een technologie die deze mineralen verwijdert. De ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters efficiënt hun werk kunnen doen, zelfs bij lage temperaturen. En dat op een heel voorzichtige manier, zodat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er optimaal blijven uitzien.

Lange bescherming van je kledij

Het programma MyWash 49min is perfect aangepast voor je dagelijkse wasbeurten. Ze verwerkt een standaardlading van 5 kg gemengd wasgoed in minder dan een uur. De energiezuinige verzorging bij een lage temperatuur zorgt ervoor dat je kleding langer beschermd blijft.

Communicatie tussen wasmachine en droogkast

Connectivity Pair verbindt je wasmachine en je AEG Series 9000-droogkast  naadloos met elkaar via de app My AEG Care. De app toont de totale looptijd voor zowel wassen als drogen. Je krijgt zelfs een seintje wanneer het wasgoed moet worden overgeplaatst en er wordt advies gegeven voor een optimale droging. Voor wassen volgens jouw schema, met bediening vanaf elke plek.

Bespaar water en energie

De ProSense®-technologie weegt automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en je bespaart bovendien water en energie.

Minder strijken, frissere kledij

Minder strijken, frissere kledij

De AEG L9FEB96CB gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat je ze meteen weer kandragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen. Je kan ook je wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma zodat je jouw kleding nauwelijks hoeft te strijken.

AEG Series 8000: wasmachines met ÷komix-technologie

Sneller grondige verzorging

Sneller grondige verzorging

ÖKOPower is een efficiënt programma met een laag energieverbruik en uitstekende resultaten in nog geen uur tijd. ÖKOPower doet er precies 59 minuten over om dat klaar te spelen. En dankzij de ProSteam-technologie frist je kledij snel op en komen je kledingstukken miner gekreukt uit je wasmachine.

Vezelbescherming met de ÷KOMix-technologie

Met ÖKOMix wordt elk spoor van wasmiddel en wasverzachter gemengd met water, opgelost en volledig geactiveerd voor het in de trommel komt. Het is de eerste wasmachinetechnologie die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt, zodat elke vezel wordt bereikt, gereinigd en verzorgd.

ProSense-technologie

Net als de Series 9000-wasmachines van AEG beschikken de Series 8000 L8FEE104S en L8FEE94S over de ProSense-technologie. Je bespaart dus water en energie dankzij de slimme sensoren die elke lading wegen en het programma aanpassen. Top!

Korte, zachte stoomprogrammaís

Ze zijn ook uitgerust met een stoomprogramma om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen. De stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen. Je wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma? Dat kan ook!

4,7
€ 1.299,00

4,8
€ 899,00

4,8
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters