Lenovo IdeaPad 3: doelgerichte prestaties

Met de Lenovo IdeaPad 3-laptops is werken of studeren van thuis uit of elders heel eenvoudig. De slimme functies verbeteren je workflow: efficiënte motorkoeling, optimale schermruimte, veilige werking... Al die bijzonderheden maken van dit Lenovo-model een ideale bondgenoot voor je werk, maar ook voor je vrije tijd!

Prestaties en autonomie in ťťn laptop

Prestaties en autonomie in ťťn laptop

Je hoort vaak dat hoge prestaties en een lange batterijduur nooit samengaan in eenzelfde apparaat. De Lenovo IdeaPad 3 echter lijkt de uitzondering die de regel bevestigt. Je geniet immers van prestaties van hoog niveau met een slank en licht toestel dat tot 9 uur autonomie biedt. Een compromis tussen prestaties of autonomie? Dat is verleden tijd!

Een laptop die niet oververhit geraakt

Een laptop die niet oververhit geraakt

Doe je soms verschillende dingen tegelijk? Geen paniek, je Lenovo-laptop zal niet oververhit geraken. Zijn slimme warmteregulering garandeert een efficiënte koeling van de motor zodat hij altijd koud en geruisloos werkt. 

En via Q-Control kan je de koeling nog beter controleren. Hoe? Je kan kiezen tussen 3 ventilatiesnelheden die je kunt afstemmen op jouw prestatiewensen. 
 

Kies zelf wanneer je de webcam aanzet

Kies zelf wanneer je de webcam aanzet

Voor een 100% veilig gebruik heeft Lenovo zijn IdeaPad 3-laptops uitgerust met een privacyklepje voor de webcam. Waarom? Om je te beschermen tegen hackers of andere potentieel vervelende situaties. Met dit  accessoire blokkeer je de lens van je webcam en beslis je dus helemaal zelf wie je kan zien en op welk moment. 
 

Gebruikscomfort

Lenovo bedacht voor dit model 2 vernuftige systemen die je concentratie langer op peil houden. Het eerste, Eye Care, vermindert het schadelijk blauw licht dat je ogen sneller vermoeit. Daarnaast is de IdeaPad 3 ook uitgerust met een geluidsfilter die de achtergrondgeluiden onderdrukt. Resultaat? Je geraakt niet meer afgeleid tijdens een belangrijk telefoontje of andere taken. 
 

Optimale schermruimte

Optimale schermruimte

Moet je een presentatie voorbereiden, hou je van videogames of kijk je graag films en series in je vrije tijd? Goed nieuws: deze Lenovo-laptops zijn voorzien van filterdunne randen op de 4 zijden van zijn Full HD-scherm. De schermruimte is dus optimaal om te werken, te gamen of om films en series te kijken. 

Op zoek naar een lichte, discrete en krachtige laptop? Kom dan zeker kennismaken met de Lenovo IdeaPad 3 in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters