IdeaPad Gaming 3 Gen 6-laptop
Een volledig nieuwe gamingervaring

Wil je je rivalen moeiteloos verslaan bij het gamen? Stap over naar het hoogste gamingniveau met de Lenovo IdeaPad Gaming 3 en zijn krachtige AMD Ryzen™ 5000 H-serie-processor. Wist je dat de maximale waarden van deze laptop vergelijkbaar zijn met die van een desktop-pc? Zo kan je net zo snel gamen en net zo hard rijden als een echte pro. Deze IdeaPad levert een topgeluid, hij beschikt ook over een 165 Hz FHD IPS-scherm voor vloeiende beelden, een ultrasnel toetsenbord met 100% N-key rollover en een optimale koeling!

Compromisloze batterijduur

Compromisloze batterijduur

Hoge prestaties en een lange batterijduur in één laptop? Met deze krachtige gaminglaptop en zijn nieuwe mobiele processor uit de AMD Ryzen™ 5000 H-serie kan je genieten van topprestaties terwijl je aan het gamen bent. Bovendien gaat het hier om een dunne en lichte laptop met een geweldige batterijduur. Zo kan je urenlang Fortnite spelen en stream je je overwinning tegelijkertijd via Twitch.

Compromisloze batterijduur

De beste prestaties voor gamers en makers

Een laptop met een grafische kaart uit de NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serie levert ultieme prestaties voor gamers en creatieve content creators. Geniet volop van zeer natuurgetrouwe ray-traced beelden, geavanceerde nieuwe instellingen en de kracht van AI. Deze gaminglaptop is dus superefficiënt bij het uitvoeren van zowel meerdere processen tegelijkertijd als zware taken.

Uitstekende beelden, perfect geluid

Uitstekende beelden, perfect geluid

Game met snelheden en videobeelden van topniveau. Speel AAA-videogames op het 165 Hz FHD IPS-scherm met de hoogste resolutie-instellingen en ervaar verbluffende beelden met ultrafijne details en vlotte framesnelheden zonder haperingen. Ervaar games met adembenemende kleuren op een zo goed als randloos scherm. Geniet van een meeslepend 7.1-kanaals surround-geluid dat dient als radar om je doelen makkelijker terug te vinden.

Supersnel toetsenbord

Supersnel toetsenbord

De juiste ergonomie en prestaties van het toetsenbord maken het verschil tussen victorie en nederlaag. Dankzij de 1,5 mm toetsdiepte en de 100% N-key rollover van het IdeaPad Gaming 3 Gen 6-toetsenbord met witte achtergrondverlichting kan je alle hits scoren die je nodig hebt en helemaal opgaan in de videogame. Dankzij de verlichte toetsen heb je dus ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van je spel onder de knie te krijgen.

Sneller, koeler, stiller

Sneller, koeler, stiller

De Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gen 6 is koeler sneller en dan de vorige generaties, met een verhoogd thermisch plafond dat 41% meer warmte afvoert. De geavanceerde koeling verdubbelt de luchtstroom en heeft 2x zoveel luchtuitlaten en tot wel 4 warmtepijpen. Zo blijft de motor altijd koud en werkt hij efficiënt en geruisloos.

Ben jij op zoek naar een krachtige laptop om vlotjes te gamen? Kom dan zeker deze Lenovo IdeaPad Gaming 3-laptops ontdekken in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters