Plooi deze Lenovo-laptops helemaal naar jouw wensen

Lenovo heeft goed begrepen dat mensen laptops op heel verschillende manieren gebruiken. Daarom geeft de fabrikant je bijzonder veel flexibiliteit in je keuze. De Yoga-toestellen strekken zich letterlijk in alle richtingen uit, terwijl de Ideapads er vooral onder de motorkap stuk voor stuk anders uitzien. Ontdek snel enkele van de meest lenige laptops van Lenovo.Lenovo Yoga 530: laagdrempelige 2-in-1

Ben je op zoek naar een 2-in-1-laptop zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt? Bijvoorbeeld omdat je nog studeert of omdat je simpelweg geen nood hebt aan de strafste rekenkracht? Dan beantwoordt de Lenovo Yoga 530 misschien wel perfect aan je wensen.

De laptop gebruik je om te surfen en om kantoorwerk te doen. Wil je daarna ontspannen? Dan draai je het scherm 360° om zijn as en je hebt een tablet van 14 inch in handen, inclusief hd-touchscreen, luidsprekers van Harman Kardon en een batterij die het tot 10 uur lang uithoudt!

Daarbovenop is de Yoga 530 compatibel met de Lenovo Active Pen. Daarmee leef je je creatief uit, want de pen bevat precisietechnologie die het gevoel van pen en papier nabootst. Met de Active Pen teken je dus echte kunstwerkjes op je scherm. Of je gebruikt het pennetje om snelle notities te nemen of een document te ondertekenen.

Bekijk de Lenovo Yoga 530 >

Lenovo Ideapad 330s: efficiŽnte laptopreeks

Lenovo Ideapad 330s is een reeks van efficiënte laptops waarmee je dingen gedaan krijgt. Ze scoren heel goed bij allround-gebruikers omdat ze heel evenwichtig zijn samengesteld. Van het knappe design met dunne schermranden tot aandacht voor de grafische prestaties en handige functies zoals snelladen.

Bovendien bepaal je zelf waar jij het zwaartepunt legt, dankzij de verschillende modellen in deze reeks. Wil je een scherm van 14 of van 15,6 inch? Een extrakrachtige processor, meer opslaggeheugen, of allebei? Kies er gauw jouw ideale model uit.

Bekijk de Lenovo Ideapad 330s >

Lenovo Yoga 720: draagbare en draaibare topper

Met de Lenovo Yoga 720 speel je gelijk wat klaar op je laptop, waar je maar bent. Het is een laptop van 13 inch die maar 1,3 kg weegt. En toch heeft hij alles in huis wat je nodig hebt: een krachtige i7-processor, de meest moderne poorten en een snelle vingerafdrukscanner.

Daarbovenop heeft de Yoga 720 een 360°-scharnier. Je maakt er dus een tablet van om wat surfen tussen 2 afspraken in. Of je zet hem in de tent-stand om een film te bekijken op de trein of in het vliegtuig. Dat doe je allemaal op een glanzend scherm met een antireflectielaag. En je batterij? Die gaat de hele dag mee.

Bekijk de Lenovo Yoga 720 >

Lenovo Yoga C930: alles in ťťn en meer

De Lenovo-toestellen hierboven hebben allerlei aantrekkelijke troeven: een superkrachtige processor, een 360°-scharnier, een pennetje, enzovoort. Wat als je al die voordelen ook in één toestel zou kunnen terugvinden? Die vraag hebben de ontwerpers van Lenovo beantwoordt via de Yoga C930.

De Yoga C930 is een vederlichte 2-in-1 met een i7-processor en een Active Pen die je opbergt in het toestel. Zo verlies je die pen nooit. Op alle vlakken gaat dit toestel trouwens een stapje verder. Je scherm? 4K-beeldkwaliteit. En de luidsprekers? Je soundbar roteert mee als je je scherm draait. Zo geniet je in elke opstelling van virtueel 3D-geluid.

Bekijk de Lenovo Yoga C930 >

Op zoek naar een lenige laptop die precies voor jouw gebruik lijkt samengesteld? Ontdek de Lenovo-toestellen in de winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters