LG OLED TV

Kenners kiezen voor de beste kijkervaring


Neem een vliegende start deze zomer dankzij LG OLED

1 juli! De start van de zomervakantie én de start van een sterke soldenperiode ! Dé perfecte combinatie! Valt het weer wat tegen en heb je geen vakantie naar de zon gepland? Geniet dan thuis van dé ultieme bioscoopervaring van de LG OLED B8 . Een absolute aanrader deze maand!

De LG OLED B8 weergeeft de beste kleuren dankzij de 8 miljoen zelfoplichtende pixels en zorgt voor een volledige 3D-omgeving van geluid dankzij Dolby Atmos. Daarnaast zorgt de supersnelle α7 Intelligent Processor voor een razendsnelle verwerking waardoor je kan kijken met de beste kwaliteit. Ontdek meer over de ultieme kijkervaring thuis...

Pionier in oled

De oled-technologie is intussen de standaard geworden in toptelevisies. Miljoenen pixels kunnen apart oplichten. Zo blijft zwart perfect zwart en krijg je een waanzinnig scherp contrast op je scherm. Bij 4K is je beeld opgebouwd uit maar liefst 8 miljoen van zulke individuele pixels.

LG is al jaar en dag een pionier in oled-tv’s. Al 5 jaar op een rij zijn de tv’s van LG wereldwijd de best verkopende oled-toestellen*. Dat is een prestatie om blind op te vertrouwen én met open ogen naar te kijken. Zeker in 4K-kwaliteit!

Supersnelle α7 Intelligent Processor

Tot slot verdient de stille kracht achter al dat visuele en auditieve geweld een plekje in de schijnwerpers. Het is de Alpha 7-processor die dit allemaal mogelijk maakt. Hij werd ontworpen om tot 120 frames per seconde haarscherp en vloeiend weer te geven. Zijn razendsnelle verwerkingssnelheid rendeert maximaal als je actiefilms of sportwedstrijden in de hoogste kwaliteit wilt bekijken. Daarbovenop zorgt de α7 voor verregaande ruisonderdrukking, scherpteverbetering en een hogere kleurcorrectheid.

Bioscoopbeelden in je woonkamer

Als je ‘oled’ en ‘4K’ hoort, weet je eigenlijk al dat je kijkervaring top zal zijn. Daarbovenop komt de technologie ‘Cinema HDR’, met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR.

Het voordeel van al die merknamen en vaktermen is heel eenvoudig: je ziet films precies zoals filmmakers ze hebben bedoeld. Want de grote studio’s in Hollywood gebruiken dezelfde technologie om beelden op te nemen en te bewerken. Met de LG OLED heb je dus een referentiescherm in huis waarvoor films tegenwoordig worden ontwikkeld.

Geluid langs alle kanten

Om ook het geluid op te tillen naar cinemakwaliteit kiest LG voor Dolby Atmos®. Dit creëert krachtige audio die je overal om je heen lijkt te horen. Je krijgt zelfs de indruk dat er dingen boven je hoofd aan het gebeuren zijn.

Dolby Atmos® gaat een stap verder dan traditioneel surroundgeluid. De technologie werkt niet op basis van verschillende geluidsbronnen die je in alle hoeken van de kamer zet. Ze bouwt een volledige 3D-omgeving van geluid om je heen. Zo word je thuis, net zoals in de cinema, helemaal ondergedompeld in je multimedia-ervaring.

* LG OLED TV is het best verkopende oled-merk sinds 2013. Gebasseerd op IHS Markit, Technology Group, TV Sets Market Tracker, Q4 2017. De ranking is geen sponsering van LG. Elk vertrouwen in deze resultaten is op eigen risico van de derde partij. Bezoek technology.ihs.com voor meer details.


Op zoek naar een 4K-tv om vele lentes van te genieten

Ontdek de LG OLED B8 en C8-toestellen in de winkel of op vandenborre.be.