LG QNED TV: ervaar kleur als nooit tevoren!

Ontdek het toppunt van de lcd-tvís

Ervaar kleur als nooit tevoren met de LG QNED-tvís. Het baanbrekende scherm met Quantum Dot, NanoCell en mini-leds zorgt voor een geheel nieuwe kijkervaring. Ontdek snel alle voordelen van de nieuwe 2022 line-up.

LG QNED: ervaar intensere kleuren

LG QNED: ervaar intensere kleuren

QNED staat voor ‘Quantum Dot and NanoCell technology’. Deze unieke technologie levert een nog verbluffender beeld met de gecombineerde kracht van zowel NanoCell Plus als Quantum Dot. Deze unieke combinatie van technologieën verbetert de kleurweergave en zorgt voor rijkere en nauwkeurigere kleuren.
 
De meeste LG QNED-tv’s zijn ook voorzien van mini-leds. Ongeveer 30.000 kleine-ledlampjes zorgen voor helderdere en duidelijkere beelden, terwijl bijna 2.500 unieke dimzones zorgen voor een nauwkeurige regeling van de achtergrondverlichting en een ultrahoge contrastverhouding. Het resultaat? Meer details en een nauwkeuriger kleurweergave dan bij conventionele lcd-tv's. 

Verfijn je kijkervaring met de slimme processors

α7 Gen 5-processor

De α7 Gen 5-processor van de QNED81/82, QNED86/87 en QNED91-tvís maakt gebruik van een zelflerend algoritme om de opschalingsprestaties van de LG QNED-tv’s te verbeteren. Zo krijgen beelden een meer driedimensionale kwaliteit door elementen op het scherm beter van elkaar te onderscheiden. 
 
AI Picture Pro verbetert het contrast en de resolutie voor optimale details. De processor verbetert ook de geluidskwaliteit via de AI Sound Pro-functie. Hij herkent de stemmen, audio-effecten en audiofrequenties, zodat het geluid kan worden geoptimaliseerd op basis van het soort inhoud waar je naar kijkt. 
 

α9 Gen Gen 5-processor

Met de QNED99-modellen gaat LG nog een stapje verder met een α9 Gen 5-processor. Deze tv’s beschikken ook over het Dynamic Tone Mapping Pro Algorithm. Dit algoritme verwerkt afzonderlijk meer dan 5.000 gebieden op het scherm en verbetert ze om een levendiger en gedetailleerder beeld te produceren, ongeacht de heldere of donkere tonen van het beeld. 
 
De krachtige processor maakt ook gebruik van moderne AI-technologieën om verloren informatie van inhoud met een lage resolutie te analyseren en te herstellen, waardoor deze wordt omgezet in verbluffend helder 8K.

Geavanceerde dimtechnologie

Geavanceerde dimtechnologie

De QNED81-/82-modellen zijn voorzien van local dimming. Met Local Dimming verbeteren de kleur- en contrastniveaus in vergelijking met direct back-lit tv's. De QNED87-televisies zijn uitgerust met Precision Dimming voor een indrukwekkend contrast. Precision Dimming Pro+ is de meest geavanceerde dimtechnologie van LG en is beschikbaar op de QNED91 en QNED99-modellen. Ze maakt gebruik van duizenden afzonderlijke dimmingzones voor een precieze regeling van de achtergrondverlichting. In combinatie met de deep-learning algoritmes van de slimme processor zorgt Precision Dimming Pro+ voor ultrascherpe beelden met verbeterde helderheid en een maximale beperking van het halo-effect. 

Gepersonaliseerd kijken

Gepersonaliseerd kijken

De volledige selectie van QNED-tv’s worden geleverd met webOS 22, de nieuwste versie van LG's innovatieve Smart TV-platform. webOS 22 biedt een aantal nieuwe personalisatieopties, waaronder aanpasbare gebruikersprofielen. Met deze optie kan elk lid in je gezin de kijkervaring aanpassen en gemakkelijker toegang krijgen tot zijn/haar favoriete kanalen, apps en services.
 
Het platform van LG biedt ook andere innovatieve functies, zoals Always Ready. De tv wordt een mediadisplay wanneer deze niet in gebruik is. Via Home Dashboard kan je dan weer eenvoudig actieve bronnen, bv. gameconsoles en blu-rayspelers, controleren, net als alle smart home-toestellen die met de televisie verbonden zijn. Ten slotte kunnen de sportfans onder ons met Sports Alert hun favoriete teams in meerdere competities volgen en allerlei meldingen instellen, zoals de starttijd van de wedstrijd en de uiteindelijke score.

Beelden en geluid zoals in de bioscoop

Beelden en geluid zoals in de bioscoop

Geniet van een bioscoopervaring vanuit je woonkamer met de LG QNED-tv’s. Via perfecte zwarttinten en 100% natuurgetrouwe kleuren kan je je favoriete films en series bekijken zoals de regisseur ze voor ogen had. Dolby Vision IQ en Dolby Atmos krijg je een uitstekende tv-ervaring en adembenemende cinematografische resultaten. Dolby Vision IQ (QNED87, QNED91 en QNED99) past op intelligente wijze de beeldinstellingen aan op basis van de content en de omgeving, terwijl Dolby Atmos multidimensionaal surround-geluid levert.

Gaming op topniveau

Gaming op topniveau

Ook om te gamen zijn de LG QNED-televisies perfect. LG werkt namelijk samen met enkele van de grootste namen in de game-industrie om je de nieuwste HDR-games te bieden, superrealistisch en meeslepend. Speel op een hoger niveau met ondersteuning voor Dolby Vision® HDR bij 4K 120Hz, en VRR, ALLM en eARC bij de nieuwste HDMI 2.1-specificaties, om motion blur en ghosting te verminderen en soepele, gesynchroniseerde graphics in hoge resolutie te leveren. En Game Optimizer bewaart al je game-instellingen in één gebruiksvriendelijk menu, terwijl het nieuwe Gaming Dashboard je snel toegang geeft tot je huidige instellingen.

Ultragroot scherm

Ultragroot scherm

Wie een zeer groot scherm in huis wil halen, kan rekenen op LG. Met de LG 86QNED81 en 86QNED91 geniet je van een ultragrote tv van 86 inch met QNED-kleuren en een verbluffende 4K-kwaliteit. Wil jij de absolute top? Kies dan voor de LG 86QNED99, want die levert zelfs beelden in 8K!  

De verschillende QNED-modellen

LG QNED81/82: De essentie van een QNED-tv

Dankzij de hogere helderheid is LG QNED ideaal voor ruimtes met veel daglicht. Ervaar kleuren die sterker dan ooit zijn dankzij de gecombineerde kracht van Quantum Dot en NanoCell-technologieën.

LG QNED87: Kleur en licht, een krachtige combinatie

Door de kracht van mini-leds, met meer dan duizenden ledjes, worden de details beter zichtbaar en het contrast verhoogd. HDR gaming geeft je game-ervaring een boost met soepele en snelle beelden.
 

LG QNED91: De all-in one kijkervaring

Door Precision Dimming Pro wordt MiniLED nog intenser en worden de beelden nóg realistischer en contrastrijker. Je gaat helemaal op in de content. Je kijkervaring wordt vervolmaakt met een krachtige sound door de 2.2 kanaalsspeakers met 40 Watt.
 

LG QNED99: Het toppunt binnen de QNED-tvís

Of je je nu in een heldere lichte of juist zeer donkere omgeving bevindt, de QNED MiniLED 8K-tv geeft je een extreem levensechte ervaring, alsof je erbij bent. Ga voor intense kleuren, het allerhoogste contrasten de krachtigste sound. 
 
 

Actie LG QNED

Krijg tot € 200 terugbetaald bij aankoop van een deelnemende LG QNED-televisie. De actie is geldig van 25/04/22 t.e.m. 30/06/22.

Klik hier voor meer info.

Zin om een LG QNED-tv in huis te halen? Ontdek het gamma in je favoriete Vanden Borre-winkel, vraag advies aan een verkoper en maak je keuze!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters