Microsoft Office 365: welke versie kies je?


Microsoft Office 365 is één van de meest gebruikte softwarepakketten ter wereld, zowel thuis als op kantoor. Heb je nog een oude versie van Office, zonder regelmatige updates? Dan ontdek je hieronder de meerwaarde van de huidige pakketten en helpen we je om het meest geschikte pakket te kiezen.
Momenteel krijg je 3 maanden gratis op je Office 365-jaarabonnement bij aankoop van een nieuwe pc!

Ik geniet van de Office 365-promo

Elke dag productief

Natuurlijk ken je Word, Excel, Outlook en co. Je staat er amper bij stil dat je deze programma’s gebruikt, omdat ze helemaal ten dienste staan van jouw taken en doelen. Zo ga je jezelf zelden omschrijven als een Word- of een Outlook-gebruiker. Je schrijft gewoon teksten en je stuurt mails.

Sinds de introductie van Office 365 heb je elke dag van het jaar de meest recente versie van Office. Je programma’s worden doorlopend gebruiksvriendelijker en krachtiger gemaakt. Laat ons even kijken naar 3 populaire toepassingen: Word, PowerPoint en Excel.

Word: researchen en samenwerken

Met Microsoft Word durf je te schrijven. Dat is niets nieuws. Je krijgt hulp van de spelling- en grammaticacontrole én van de stilistische schrijfsuggesties. Daarbovenop zoek je nu ook informatie op binnen Word. Zo bekijk je een PowerPoint-dia van een collega of doe je online research terwijl je tekst voor je neus blijft staan. Lekker efficiënt.

Werk je met meerdere mensen aan hetzelfde document? Dan deel je dat met één klik. Zo kan iedereen tegelijkertijd bewerken en opmerkingen toevoegen. Zeiden we al ‘lekker efficiënt’?

PowerPoint: nieuw leven in je presentaties

Er zit beweging in de nieuwste PowerPoint-presentaties. Letterlijk. Zowel op afzonderlijke slides als bij overgangen maak je nu gebruik van animatie-effecten, filmische bewegingen en 3D-modellen.

Bewaar je een presentatie in de cloud? Dan doe je daar 2 keer je voordeel mee. In de eerste plaats kunnen andere mensen je presentatie zo ook bekijken en feedback geven. Ten tweede kun je het bestand overal ter wereld vanop elk toestel openen. Stap het vliegtuig op met alleen maar je telefoon in je broekzak en een paar uur later presenteer je in Finland of Italië.

Excel: van overzicht naar inzicht

Ook Excel, van oudsher één van de krachtigste tools van Microsoft, is slimmer geworden. De applicatie herkent patronen, organiseert je gegevens en geeft je data helder weer in grafieken en diagrammen. Zo zet je in een handomdraai de stap van data naar inzicht en voorspelling.

Office 365 Home of Office 365 Personal?

Wil je Office 365 thuis gebruiken? Dan heb je 2 mogelijkheden. Office 365 Personal is een individueel abonnement. Het is bedoeld voor één gebruiker, die de software mag installeren op een computer, een tablet en zijn smartphone. Bovendien krijg je elke maand 1 uur belkrediet op Skype en kun je tot 1 TB in de cloud bewaren via Microsoft OneDrive.

Office 365 Home is het gezinsabonnement. Handig als je kinderen ook Office 365 nodig hebben voor hun huiswerk. Met deze formule haal je 6 licenties in huis in plaats van 1. Iedereen in je gezin gebruikt de software zo op elk toestel, bewaart documenten in de cloud en belt via Skype.


Wil je Office professioneel of als student gebruiken?

Bekijk dan de andere softwarepakketten van Microsoft.

Aanbieding: 3 maanden extra

Haal je nu een nieuwe pc, Mac of tablet in huis? Leg dan ook een jaarabonnement op Office 365 in je winkelmandje. Zowel bij de Home- als de Personal-formule verlengt Microsoft dat abonnement met 3 maanden. Je krijgt dus 15 maanden voor de prijs van 12!

Op zoek naar Office 365 voor jezelf of voor je hele gezin?

Ontdek de pakketten Home en Personal

in de winkel

of op vandenborre.be.

Nuttige linksKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters