Microsoft Office 365: ervaar een nieuwe manier van werken

Flexibiliteit is enorm belangrijk in onze huidige, altijd verbonden wereld. U begint misschien te werken aan een document op uw desktop pc, herleest het ’s avonds thuis op uw smartphone en toont het de volgende ochtend aan uw collega’s op een tablet. Dat betekent echter ook dat uw software zich moet kunnen aanpassen aan wat u nodig heeft. Daarom ontwikkelde Microsoft voor u het softwarepakket Office 365.

Creer en bewerk met de volledige Office software

Office 365 beschikt over een verbeterde interface voor de gebruiker, geoptimaliseerd voor een gebruik met keyboard en muis, met aanrakingen op een tablet of met een stylus. U beschikt altijd over de laatste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Acces, die nu nog meer functies bevatten.

Met Word kunt u bijvoorbeeld een online video toevoegen en kunt u PDF-documenten openen en bewerken. Excel biedt u nieuwe sjablonen, die het ontwerp grotendeels van u overnemen zodat u zich op de inhoud kunt richten. Powerpoint beschikt over nieuwe hulpmiddelen voor het opmaken van uw presentaties en verbetert de projectie ervan met de nieuwe Presentatiemodus. Outlook, ten slotte, is automatisch verbonden met uw Microsoft-webmailaccount. U kunt taken en agenda’s synchroniseren om alle gegevens bij elkaar te hebben.

Flexibel werken

Bovendien laat het Office 365-abonnement u toe om Office zowel op uw pc of Mac te installeren als op uw Windows-tablet of op uw iPad en zelfs op uw smartphone. Zo kunt u documenten bewerken, waar en wanneer u dat zelf wil, zelfs op uw iPad.

Altijd en overal toegang tot uw documenten

U heeft niet langer USB-sticks nodig, aangezien u met deze Microsoft-software altijd aan uw bestanden kunt. Met Office 365 heeft u immers toegang tot OneDrive, een online opslagplaats voor al uw documenten en foto’s. U kunt documenten creëren en aanpassen vanaf al uw toestellen of zelfs simultaan werken op eenzelfde gedeeld document via Office Online.

Enorme opslagruimte

Met OneDrive heeft u niet alleen altijd en overal toegang tot uw documenten, maar beschikt u ook over voldoende ruimte om deze documenten op te slaan. Met 1 TB aan opslagruimte bent u zeker dat u documenten, video’s en foto’s in alle veiligheid kunt opslaan.

Verbind u met de wereld

Daarnaast bevat het Office 365-abonnement ook andere diensten, zoals 60 minuten op Skype voor oproepen naar vaste lijnen in meer dan 60 landen en naar mobiele lijnen in 8 landen, maar ook bijkomende technische assistentie zonder kosten.

Microsoft Office 365: ervaar een nieuwe manier van werken

Kies de versie die u het beste past

De Office 365-software is beschikbaar in verschillende versies, zodat u zelf kunt beslissen welke versie u nodig heeft:

Microsoft Office 365: ervaar een nieuwe manier van werken
  1. Office 365 Home Premium laat u toe de Office-software te installeren op maximaal 5 pc’s of Mac-computers, op 5 tablets (Windows en iPad), en op Windows-, iOS- en Android-smartphones. U beschikt bovendien over 1 TB bijkomende online opslagruimte per gebruiker (maximaal vijf gebruikers).
  2. Office 365 Personal biedt u Office voor 1 pc of Mac-computer, een Windows-tablet of iPad en voor uw smartphone. Daarnaast beschikt u over 1 TB bijkomende online opslagruimte.Indien u Office enkel op uw pc of Mac gebruikt en geen abonnement wenst, dan kunt u opteren voor Office Home & Student 2016. Hiermee geniet u van Word, Excel, OneNote en Powerpoint. Indien u ook Outlook wenst te gebruiken, kunt u kiezen voor Office Home & Business 2016 (enkel voor pc).

In deze versies is de OneDrive-opslagruimte beperkt tot 15 GB per gebruiker. Het is niet mogelijk documenten te bewerken op uw tablet of uw iOS- of Android-smartphone, noch updates van de programma’s te ontvangen, van de technische ondersteuning gebruik te maken of de Skype-minuten te gebruiken.

Microsoft Office 365: ervaar een nieuwe manier van werken

Uw Microsoft Office 365-software

  1. Toegang tot het volledige Office-softwarepakket (Word, Excel, Powerpoint,…)
  2. Installatie op bijna al uw multimediatoestellen
  3. 1 TB opslagruimte in OneDrive
Knop koop nu
Uw Microsoft Office 365-software

- 20

Bij aankoop van een pc + Office-pakket in onze winkels of online via ‘totaalpakket’. Geldig tot en met 31.12.18.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters