Beleef grootse koffiemomenten met de Nespresso Vertuo-koffiemachine

Met de nieuwe Nespresso Vertuo Plus ga je keer op keer voor een perfecte koffie, afgewerkt met buitengewoon crema. De machine leest de barcode op de rand van elke capsule en stemt de bereidingsparameters af op elke koffievariant. Met één druk op de knop geniet je van een kopje koffie met dezelfde hoge Nespresso-kwaliteit, nu ook in een groter formaat.

Buitengewoon gamma

Ontdek ons uitgebreide assortiment en pik jouw favoriet eruit! Zo ervaar je de verschillende geuren en smaken van een traditioneel koffiehuis, zomaar in je keuken. Elke capsule heeft een uniek karakter en intensiteit. Zo beleef je keer op keer een authentieke koffie-ervaring. De Vertuo-koffievarianten zijn beschikbaar in maar liefst 5 koffieformaten die perfect overeen komen met je voorkeur op ieder moment van de dag. En het onweerstaanbare crema zorgt daarnaast voor een buitengewone totaalervaring. Het perfecte koffieformaat ligt zo meteen binnen handbereik.

Kies voor een gran lungo (150 ml), een mug (230 ml), een snelle espresso (40 ml) of een double espresso (80 ml). Drinkt je liever je koffie on the go? Dat kan ook! Vul dan je volledige travel mug met één alto capsule (414 ml). Of je nu een kopje of een grote mok gebruikt, alle kopformaten passen meteen onder de koffieuitloop dankzij het verplaatsbare koprooster. Met Vertuo ligt de keuze bij jou!

Innovatief en eenvoudig koffiesysteem

Koffie zetten was nog nooit zo simpel! Voor de VertuoPlus-koffiemachines ontwikkelde Nespresso een gepatenteerde extractiemethode: de gloednieuwe centrifusionTM-technologie. Dit intelligente extractiesysteem leest de unieke barcode op elke capsule die razendsnel, tot 7000 keer per minuut, om haar as draait. Het water wordt snel door de capsule geperst waardoor een onovertroffen natuurlijk crema ontstaat dat je koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Het komt er dus op neer dat de machine automatisch de capsule herkent en het juiste watervolume, de ideale temperatuur, de infusietijd, de rotatiesnelheid van de capsule en de lengte van het kopje selecteert. Zo geniet je van een heerlijke koffie in een grotere kop, telkens opnieuw.

Superieure koffiekwaliteit

Wist je dat bij Nespresso de koffie in hermetisch afgesloten en recycleerbare aluminium capsules verpakt wordt? Zo blijft de koffie vers en worden de aroma’s behouden. Kortom, Nespresso houdt vast aan zeer strikte standaarden bij het selecteren van koffie.

Snel je kopje in de hand

Ervaar hoe je met één druk op de knop zowel authentieke espresso’s als uitzonderlijke grote koppen koffie bereidt. Na afloop wordt de capsule uitgeworpen in de capsuleopvangbak. Het koprooster kan makkelijk worden verplaatst naar 5 verschillende hoogtes. Zo past je grote travel mug, mok of kopje probleemloos onder de koffieuitloop.

Met of zonder melk? Maak zelf de keuze

Als je van een koffierecept met melk houdt, giet je best eerst je melk in je mok en bereid je daarna je koffie. Het genereuze crema neemt zo de kwaliteit van de melk over.

Bereid zelf grote of kleine kopjes koffie

Zin om deze Vertuo-koffiemachines van Nespresso te bewonderen in onze winkels? Kom dan snel eens langs in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel en ontdek de magie van echte kwaliteitskoffie!

Wil je een demonstratie bijwonen in één van onze winkel? Ontdek de demodagen voor de Nespresso Vertuo-koffiemachines!

4,5
€ 179,99

4,8
€ 129,00

4,8
€ 198,80
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters