Nieuwe moderne laptops met Windows 10 in de kijker

Onze selectie moderne laptops zorgen ervoor dat Windows 10 vlekkeloos werkt. Verhoog je productiviteit en gebruiksgemak met apparaten die speciaal zijn ontwikkeld om groei mogelijk te maken voor jou. Schakel nu zorgeloos over naar Windows 10 met één van deze nieuwe moderne laptops.

Microsoft Surface Laptop 4 – krachtige prestaties, stijlvol en snel

Microsoft Surface Laptop 4 – krachtige prestaties, stijlvol en snel

Val op tijdens hd-videogesprekken met de Studio Mics. Leg je ideeën vast op het prachtige PixelSense™-touchscreen van de Microsoft Surface Laptop 4. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die tot 19 uur meegaat.

Modern en compact ontwerp

Modern en compact ontwerp

Ultradun en licht, 2 maten, 2 kleuren, beide met een soepel, onzichtbaar scharnier dat je met één vinger kan openen. Kortom, met de Microsoft Surface Laptop 4 blijf je altijd ongestoord en productief bezig dankzij het PixelSense™-touchscreen met fluisterstille koeling.

Degelijke multitask-power

Degelijke multitask-power

Drukke dag voor de boeg? Met deze laptop werk je soepel je taken af met meer multitaskingvermogen en tot 70% meer snelheid dan voorheen. Kies uit de 11e generatie Intel® Core™ of AMD Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-processor.

Subliem beeld en geluid

Subliem beeld en geluid

Zelfs bij weinig licht ben je, met de high-definition camera, altijd luid en duidelijk hoorbaar dankzij de dubbele Studio Mics. Ideaal voor al je videogesprekken met je collega's bij het telewerken.

Lenovo Yoga Slim 7 - slimme prestaties in een slanke behuizing

Lenovo Yoga Slim 7 - slimme prestaties in een slanke behuizing

Een dunne, lichte en krachtige laptop die alles aankan? Laat je verleiden door de Lenovo Yoga Slim 7. Een stijlvolle 14 inch-laptop in premium aluminium met een Intel® Core™-processor van de 10e generatie, een full hd-beeldresolutie, een touchscreen en een uitstekende batterijduur.

Zeer snelle prestaties

Zeer snelle prestaties

Dankzij de Intel® Core™-processors van de 10e generatie met Intel® Iris Plus-grafische kaart krijg je een soepelere, gedetailleerdere en levendige beleving bij het streamen of bewerken van je video's.

Heldere beelden, zuiver geluid

Heldere beelden, zuiver geluid

De Yoga Slim 7 biedt verbluffende heldere beelden, kleuren en details. En de naar voren gerichte Dolby Atmos®-luidsprekers maken gebruik van surround- en hoogtevirtualisatietechnologieën en creëren zo een complete filmervaring.

Krachtige batterij voor meer vrijheid

Krachtige batterij voor meer vrijheid

Is de batterij van de Yoga Slim 7 leeg? No worry, maak gebruik van de Rapid Charge Pro-functie en laad de batterij binnen de 60 minuten op tot wel 80 %. Volledig opgeladen, gaat deze Lenovo-laptop tot maximaal 14 uur mee, naargelang het gebruik en de instellingen.

Acer Spin 3 – voor creatieve geesten

Acer Spin 3 – voor creatieve geesten

De Acer Spin 3 biedt je de keuze uit 4 gebruiksmodi. Geniet van een maximaal visueel comfort dankzij het antireflecterend full hd-scherm van 14 inch met een kijkhoek tot 170 graden.

Knap en innoverend ontwerp

Knap en innoverend ontwerp

Qua design werd de Acer Spin 3 uitgewerkt tot in de kleinste details. Een voorbeeld? Zijn scharnier van 360° heeft extra ventilatieruimte zodat de lucht beter kan circuleren. Hij is ook dun en licht en dus ideaal voor onderweg.

Makkelijk multitasken

Makkelijk multitasken

Hou je ervan om meerdere apps tegelijk te gebruiken? Goed nieuws, want ook op vlak van prestaties laat de Acer Spin 3 je niet in de steek. Hij is uitgerust met een krachtige processor, biedt een lange autonomie (tot 16 u!) en een kristalzuiver geluid.

Je partner in al je creaties

Je partner in al je creaties

Andere troef van deze laptop? Hij is compatibel met de Acer Active-pen. Laat je creativiteit dus de vrije loop en schrijf of teken rechtstreeks op het scherm zoals op echt papier!

Maak je laptop compleet met Microsoft 365

Maak je laptop compleet met Microsoft 365

Voor een optimale gebruikservaring vervolledig je best je nieuwe Windows 10-laptop met een Microsoft 365-software. Koop je nieuwe Microsoft Surface Laptop 4, Lenovo Yoga Slim 7 of Acer Spin 3 samen met een Microsoft 365-pack en geniet van 3 maanden extra op je jaarabonnement. Let’s do this!

Wil jij ook een nieuwe laptop met Windows 10 kopen! Kom deze technologische pareltjes bewonderen in één van onze winkels, vraag advies aan onze verkopers en maak je keuze.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters