Apple blijft vernieuwen

Het is zover! De nieuwe producten van Apple zijn er en ze zijn weer geweldig. Ontdek de MacBook Air en MacBook Pro van 13 inch met de M2-chip: ongelooflijk krachtige toestellen die meer mogelijk maken dan ooit. Update iOS en geniet van de allerbeste gebruikerservaring. Surf als nooit tevoren met de hulp van iPadOS. Jongleer met taken dankzij macOS. En ga voortaan nog gezonder door het leven met dank aan watchOS.

MacBook Air met een M2-chip: wat een boost!

MacBook Air met een M2-chip: wat een boost!

Apple laat opnieuw een wonderlijk toestel op de wereld los. De nieuwe, superslanke MacBook Air is verkrijgbaar in 4 prachtige afwerkingen: Silver, Space Gray, Midnight en Starlight. Met deze laptop van de nieuwste generatie verlopen videogesprekken vlotter en beter dan ooit. Ontdek het scherm van 13 inch met Liquid Retina-technologie en de nieuwe 1080p FaceTime HD-camera met een grotere beeldsensor en meer pixels.

Het audiosysteem met 4 luidsprekers dompelt je onder in prachtig geluid. Zorgen over de autonomie van de batterij? Die zijn overbodig: je laptop houdt het 18 uur lang uit en bovendien beschik je over een MagSafe-lader. De M2-chip geeft je ervaring dan weer een heuse boost. Verbazingwekkend dunner, lichter en sneller, en met een topbatterij op de koop toe: dat is de nieuwe MacBook Air in een notendop.

De M2-chip in de MacBook Pro: veelzijdigheid tot de 2e macht

De M2-chip in de MacBook Pro: veelzijdigheid tot de 2e macht

Met de M2-chip onder de motorkap is de nieuwe MacBook Pro meer dan ooit jouw bondgenoot bij het multitasken. Dankzij het prachtige Retina-scherm, de FaceTime HD-camera, de microfoons van studiokwaliteit en de razendsnelle actieve koeling geef je je creativiteit ongestoord vrij spel. En dat tot 20 wel uur lang, met dank aan de voortreffelijke batterij. Voeg daar nog ongelofelijke uitbreidings- en configuratiemogelijkheden aan toe en je hebt de efficiëntste zakenpartner ooit in handen.

Gebruik met gemak zwaardere programma's dankzij de Intel Xeon-processor, die tot 28 cores heeft. Een primeur voor een Mac! Ook op downloads staat geen maat meer, want deze MacBook Pro heeft 2 keer meer geheugenbandbreedte dan zijn voorganger.

Multitasken of grote bestanden gebruiken? Met 24 GB verenigd geheugen loopt alles op rolletjes. De meest draagbare prolaptop van Apple biedt alles wat je verwacht ... en meer.

iOS 16

iOS 16

Je kan een eigen touch geven aan je lockscreen en hem aanpassen met foto’s of zelfs het lettertype kiezen. Je kan ook widgets toevoegen voor een snelle blik op de info die jij het belangrijkste vindt. Bovendien kan je nu ook je notificaties personaliseren: ze als lijst bekijken, stapelen of verbergen.

Maak een gedeelde fotobibliotheek met foto’s en video’s die je kan delen met je naasten. In zo'n bibliotheek kan iedereen foto’s bewerken, toevoegen en verwijderen. Favorieten, bijschriften en keywords worden ook gesynchroniseerd, zodat iedereen altijd de laatste versie ziet.­

MacOS Ventura

MacOS Ventura

Doe wat je op je Mac doet, maar dan nog beter. Gamen, samenwerken, dingen delen via je favoriete netwerken ... met MacOS Ventura gaat het op een ongekend vloeiende manier. Treed een wereld van verbluffende ervaringen binnen.

Alles aan Apple is voortaan intuïtiever, efficiënter en intensiever. Tijdens een FaceTime-gesprek van toestel naar toestel hoppen? Een fluitje van een cent! Je houdt met gemak meerdere ballen tegelijk in de lucht terwijl je gefocust blijft dankzij Stage Manager.

iPadOS16

iPadOS16

Kan de iPad nog veelzijdiger? Zeker, met iPadOS 16. Ontdek nieuwe Apple-functies die de productiviteit en samenwerking een boost geven.

Stage Manager tilt multitasking naar een hoger niveau: volledige ondersteuning voor externe beeldschermen, nieuwe manieren om samen te werken via Berichten, belangrijke updates voor Mail en Safari, een gedeelde iCloud-fotobibliotheek, zakelijke functies zoals de referentiemodus en de schermzoom. Meer nog, voortaan navigeer je vloeiender dan ooit tevoren op je iPad.

WatchOS 9

WatchOS 9

Gezonder leven, dat willen we toch allemaal? Daarom wordt de iWatch bij elke nieuwe generatie beter. Zwemmen, triatlon, fitness? De Sport-app volgt je beter dan ooit, met jouw gezondheid voor ogen.

Met de Behandelingen-app hou je makkelijk je medicatie bij. En wat dan met je nachtrust? Ook daar zorgt Apple voor, zodat je nacht na nacht volop van een herstellende slaap geniet. De aanpasbare schermen zijn de kers op de taart. De iWatch: het slimme, mooie en persoonlijke horloge dat je helpt je grenzen te verleggen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters