OLED, QLED, Neo QLED? Ieder zín Samsung-tv

Op zoek naar de televisie die je volledig zal meeslepen in je film of serie? Maar heb je moeite om het juiste model te kiezen het uitgebreide Samsung-gamma? OLED, QLED, Neo QLED … Samsung telt verschillende schermtechnologieën; Zijn de verschillen tussen die technologieën niet meteen duidelijk voor jou? Wij zetten voor jou de verschillende schermtechnologieën en hun nieuwe modellen op een rijtje. Laat die tv-avond maar komen, en vergeet zeker de popcorn niet!

Samsung OLED

OLED S95B-serie

OLED S95B-serie

Zoek je een tv van topkwaliteit om je in de zetel te ploffen en ongestoord van je favoriete films, series en games te genieten? De Samsung OLED S95B-serie heeft alles in huis om je te bekoren. Elke beeld komt letterlijk tot leven dankzij de gloednieuwe beeldtechnologie. Deze televisie garandeert perfecte zwarttinten en dat geeft beelden een intense diepte. Elke scène, zowel de donkere als de lichte, zien eruit zoals de maker het bedoelde. Dankzij QD Color spatten pure, realistische kleuren van het scherm en blijven de kleuren altijd bewaard. En waar je ook zit in je kamer geniet je met QD Viewing Angle altijd van een optimaal beeld. Al dat moois is verzameld in zijn ultraslank design, de perfecte omkadering voor indrukwekkende prestaties.

HW-Q930B-soundbar

HW-Q930B-soundbar

Deze HW-Q930B-soundbar met Dolby Atmos synchroniseert makkelijk met je Samsung-tv en zorgt voor een meeslepend geluid. Hij combineert en verbetert het geluid via de naar voren, zijwaarts en naar boven gerichte luidsprekers, evenals de tv-luidspreker. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring, zodat je van content kunnen genieten als nooit tevoren. Dankzij de 9 voor- en surroundkanalen, 1 subwooferkanaal en 4 opwaarts gerichte kanalen van de Soundbar word je omringd door geluid. De Soundbar uitgerust met achterspeakers. Deze weerkaatsen het geluid van het plafond voor een nog betere surround sound-beleving. Perfect voor bij je QLED TV.

Samsung Neo QLED

QN93-serie

QN93-serie

Een echte totaalervaring van adembenemende beelden en meeslepend geluid, dat is waar de QN93-serie voor staat. Dolby Atmos en Object Tracking Sound+ garanderen een intense 3D-geluidservaring waar het geluid de actie op het scherm volgt. Ervaar kleurrijke beelden met een helderheid tot 2.000 nits dankzij het indrukwekkende contrast van de Neo QLED-technologie en de uitzonderlijke helderheid van Quantum HDR 2000. Zo geniet je zelfs op de zonnigste dag van optimale beeldkwaliteit. Je hebt ook geen last meer van hinderlijke reflecties in het scherm dankzij Anti-Reflection, en Ultra Viewing Angle zorgt ervoor dat iedereen vanuit elke zitplek van een perfect beeld geniet.

QN95-serie

QN95-serie

Ook de QN95-serie bezorgt je een premium 4K-beeld, maar daarbovenop is ze één met je interieur. De QN95B illustreert dat topdesign en toptechnologie hand in hand kunnen gaan met een nieuw, superslank Infinity Design, amper 17 mm dun van top tot teen. Het Neo QLED-scherm biedt uitzonderlijk contrast en helderheid dankzij Quantum HDR 2000. En dankzij Ultra Viewing Angle geniet je van een prachtig beeld vanuit elke hoek. Vanuit de One Connect Box loopt er slechts één kabel naar de tv die zowel voor stroom als data zorgt. Zo heb je geen last van al die vervelende kabels en leidt niets je af van het adembenemende beeld en design.

HW-Q990B-soundbar

HW-Q990B-soundbar

Deze draadloze soundbar hoor je niet alleen surround geluid rondom je, maar ook geluid dat van bovenaf komt. Resultaat: je filmbeleving krijgt een extra boost, bijvoorbeeld als het regent, of als een helikopter rondvliegt. Ervaar het effect van 3D-geluid met Dolby Atmos nu zelfs zonder HDMI-kabel. De HW-Q990B geeft je de meest complete geluidservaring inclusief subwoofer en achterspeakers. Dit model heeft 11 voor- en surroundkanalen, 1 subwooferkanaal en 4 omhooggerichte kanalen. Hierdoor ervaar je echt 11.1.4-kanaals geluid.

HW-Q800B-soundbar

HW-Q800B-soundbar

De HW-Q800B-soundbar beschikt over 5 voor- en surroundkanalen, 1 subwoofer-kanaal, 2 naar bovengerichte kanalen en nieuw toegevoegde zijspeakers. Laat je meeslepen in het verhaal door de complete audio-omgeving met echt 5.1.2-kanaals geluid. Deze soundbar synchroniseert met je Samsung TV en zorgt voor een meeslepend geluid. Hij combineert en verbetert het geluid via de naar voren, zijwaarts en naar boven gerichte luidsprekers, evenals de TV-luidspreker. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring, zodat je van content kunnen genieten als nooit tevoren. SpaceFit Sound biedt een duidelijk geluid door dit af te stemmen op je ruimte. Deze soundbar kan je ruimte zelfs analyseren en het geluid kalibreren om het hierop af te stemmen.

Samsung QLED

Q67B-serie

Q67B-serie

De Q67B-serie met Quantum Dot zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit met 100% kleurvolume en deze technologie zet licht om in adembenemende kleuren die levensecht zijn bij elk helderheidsniveau. Ervaar elk beeld in volle kracht dankzij Quantum HDR dat zelfs de allerkleinste details en alle contrasten naar voren brengt. Dynamic Tone Mapping van HDR10+ gaat verder dan de gewone standaarden en zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere beelden en details die mooi in de verf worden gezet. Het superslanke profiel van deze televisie vormt een onvoorstelbaar naadloos geheel met de muur. En toch zit er veel power in deze televisie. De krachtige 4K-processor zorgt voor een optimale geluidskwaliteit, afgestemd op de content die wordt afgespeeld. Ook gamen wordt een makkie: de bewegingen gebeuren soepel en moeiteloos.

HW-S60B-soundbar

HW-S60B-soundbar

Dankzij Q-Symphony werkt deze Samsung HW-S60B-soundbar in perfecte harmonie met je Samsung TV. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring, zodat je van content kan genieten als nooit tevoren. De Samsung Soundbar ondersteunt Dolby Atmos en DTS Virtual:X. Resultaat? Het geluid tot nieuwe hoogtes brengen en je audio in 3D omzetten zodat je helemaal kan opgaan in je film of serie. Good to know: veel kabels heb je niet nodig om te genieten van een krachtige bas. Verbind de soundbar draadloos met de compacte bijpassende subwoofer waar je maar wil en laat je overweldigen door diepe en krachtige bassen.

Zin om een nieuwe Samsung-televisie in huis te halen? Ontdek het gamma in je favoriete Vanden Borre-winkel, vraag advies aan een verkoper en maak je keuze!

4,9
€ 1.479,00

4,9
€ 1.899,00

5,0
€ 649,00

4,8
€ 1.199,00

3,5
€ 1.999,00

3,8
€ 319,00

4,8
€ 499,00

4,6
€ 999,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters